Την κλήτευση της δικηγόρου Γαλατείας Μανε, η οποία ήταν συνεργάτης του πρώην ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ, Γιάννη Διώτη και φέρεται να τον είχε βοηθήσει στην αντιγραφή του επίμαχου usb με τα αρχεία της λίστας Λαγκάρντ αποφάσισε το απόγευμα της Δευτέρας, το Ειδικό Δικαστήριο.

Παράλληλα, αποφάσισε την Τρίτη να γίνει και ταχύτατη προβολή της λίστας Λαγκάρντ

Στο Ειδικό Δικαστήριο, όπου δικάζεται ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου για τη «λίστα Λαγκάρντ» συνέχισε για δεύτερη μέρα να καταθέτει ο πραγματογνώμων της Διεύθυνσης Εγκληματικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας Απ. Δελτσίδης.

Η συνεδρίαση της Δευτέρας ξεκίνησε με ερώτηση του πρόεδρου του δικαστηρίου Ν. Πάσσου προς τον μάρτυρα, εάν -σε περίπτωση που βρεθεί- το αρχικό CD, το οποίο έχει χαθεί, θα έδινε περισσότερα στοιχεία, και ο κ. Δελτσίδης απάντησε ότι πιθανά να έδινε στοιχεία.

Σε δεύτερη ερώτηση του κ. Πάσσου, εάν η διαγραφή των επίμαχων τριών αρχείων (που ήταν των συγγενικών προσώπων του κ. Παπακωνσταντίνου) από το επίμαχο CD θα άφηνε «ίχνη» ο μάρτυρας απάντησε ότι θα άφηνε μεν «ίχνη», εκτός εάν η διαγραφή έχει γίνει από έναν έμπειρο χρήστη, οπότε στην περίπτωση αυτή δεν έχει αφήσει.

Ακολούθησαν ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης στον μάρτυρα, οποίος, μεταξύ των άλλων, ανέφερε ότι σε ένα αρχείο είναι δυνατή η αλλαγή ημερομηνίας, έτσι ώστε να φαίνεται ότι δημιουργήθηκε σε άλλη ημερομηνία, ενώ σημείωσε ότι στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές «τεχνικά τα πάντα είναι δυνατά».