Σε μια ακόμη σύλληψη στην υπόθεση Χριστόδουλου Ξηρού προχώρησε η αστυνομία. Αυτή τη φορά συνελήφθη η μητέρα του αδελφών Τσάκαλου οι οποίοι εκτίουν ποινές για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, καθώς στο σπίτι της στη Σαλαμίνα φέρεται να έμενε η Αγγελική, η οποία ήταν καταζητούμενη για την υπόθεση του Χριστοδουλου Ξηρού.

Μάλιστα, η σύλληψη έγινε έξω από το γραφείο του ανακριτή που χειρίζεται θέματα τρομοκρατίας. Η γυναίκα είχε προσέλθει στο Εφετείο προκειμένου, σύμφωνα με πληροφορίες, να δηλώσει ότι είναι στη διάθεση των ανακριτικών αρχών ενώ φέρεται πως πρόθεση της ήταν να καταθέσει πως ο 32χρονος κατηγορούμενος ο οποίος ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Τετάρτη, καθώς και η 36χρονη που συνελήφθη την Κυριακή δεν γνώριζαν ότι μετέφεραν υλικό που επρόκειτο να τοποθετηθεί σε καλάσνικοφ που κατά την κατηγορία θα χρησιμοποιούσαν στην προσπάθεια απόδρασης από τον Κορυδαλλό.

Ο ανακριτής της είπε να επανέλθει στο γραφείο του την Παρασκευή και λίγο αργότερα συνελήφθη.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της σύλληψης της 22χρονης Αγγελικής σήμερα το πρωί στη Σαλαμίνα, συνελήφθη μια 26χρονη στο σπίτι των αδελφών Τσάκαλου.

Σε βάρος της 26χρονης εκδόθηκε από τον ειδικό εφέτη ανακριτή ένταλμα σύλληψης για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο η 22χρονη Αγγελική, όσο και η 26χρονη συλληφθείσα θα ισχυριστούν κατά τις απολογίες τους ότι ήταν αρραβωνιασμένες με τα αδέλφια Τσάκαλου.