Ξεκουράζει τους Ελαμπντελαουί, Κασάμι, Ντοσεβί ο Βίτορ Περέιρα ενώ θα δώσει την ευκαιρία στον Μέγερι να αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ την Τετάρτη στο Γ. Καραϊσκάκης για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου (19.30). Εκτός αποστολής έμεινε ο Ρομπέρτο o oποίος υπεράσπισε την Ερυθρόλευκη εστία στην Τούμπα κόντρα στην ΠΑΟΚ, οι τραυματίες Μποτία, Μπενίτες, Μπουχαλάκης και για λόγους τακτικής οι Χάρα, Γιαννούλης, Αυλωνίτης.

Η αποστολή: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Σαντάνα, Βούρος, Μανιάτης, Σάλιακας, Αφελάι, Εντινγκά, Φουστέρ, Ντομίνγκες, Διαμαντάκος, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Σιόβας, Μήτρογλου, Σαλίνο, Ντουρμάζ.

Στην ενδεκάδα προορίζονται οι Μέγερι, στη δεξιά πλευρά ο Σαλίνο, στην αριστερή ο Μαζουάκου. Στο κέντρο της άμυνας ο ερυθρόλευκος τεχνικός θα χρησιμοποποιήσει τους Σαντάνα, Σιόβα. Στη μεσαία γραμμή σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Μιλιβόγεβιτς. Ο Εντινγκά θεωρείται επικρατέστερος για να παίξει παρτενέρ του Σέρβου. Ρόλο επιτελικού μέσου αναμένεται να αναλάβει το Φορτούνης, ενώ αλλαγές προβλέπονται και στην επίθεση με την είσοδο στην ενδεκάδα των Ντουρμάζ, Φουστέρ, Διαμαντάκου.

Ο Αμπιντάλ

Επιθυμία του Ερίκ Αμπιντάλ ήταν να τελειώσει τη θητεία του στον Ολυμπιακό στο τέλος της σεζόν, αλλά όπως δήλωσε δεν είχε τη δύναμη για να παίξει στο β΄ γύρο.

Ο γάλλος διεθνής στόπερ σε δηλώσεις του στην «οndacero» τόνισε: «Έρχεται η στιγμή που ένας αθλητής δεν έχει το ίδιο πάθος να σηκωθεί και να πάει στην προπόνηση να τα δώσει όλα. Ήθελα να παίξω στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά το κεφάλι μου δεν μπορούσε άλλο».

Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα αναφερόμενος στη Μίτσελ υπογράμμισε: «Είναι καλός τεχνικός, πέτυχε πολλά με τον Ολυμπιακό. Αυτή τη χρονιά ήταν πιο δύσκολο γιατί όταν ξεκινάς καλά, την επόμενη χρονιά περιμένεις περισσότερα και όταν δεν περνάς στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ σε πονάει».

Για τη Μπαρτσελόνα, ο Αμπιντάλ υποστήριξε: «Η Μπάρτσα πάντα δίνει μια καλή εικόνα. Δεν έχει σημασία του αποτέλεσμα είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Όταν η πίεση είναι μεγαλύτερη, πάντα η Μπάρτσα ανταποκρίνεται. Στην ομάδα γίνεται όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά. Έχουν έναν παίκτη που σπάει όλα τα ρεκόρ και πετυχαίνει όλους τους στόχους. Η Μπάρτσα του 2015 μοιάζει περισσότερο με αυτή του Πεπ».