Η TEOREN MOTORS, η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault και Dacia στην χώρα μας κατάφερε μέσα σε ένα μόλις χρόνο δραστηριότητας να επιτύχει σημαντική αύξηση των πωλήσεων της στην χώρα μας και ταυτόχρον να επανατοποθετήσει στην Ελληνική αγορά, δύο πολύ σημαντικές μάρκες στο χώρο του αυτοκινήτου.

Σαφώς, η επιτυχία της ελληνική αντιπροσωπείας κρύβεται στην έμπειρη οικογένεια του Β. Θεοχαράκη , που αποτελεί ένα καταξιωμένο όνομα στην αγορά του αυτοκινήτου, με σημαντική πείρα και επιτυχημένη πολυετή πορεία.

Σε αριθμούς, η Renault σημείωσε αύξηση ρεκόρ κατά +104,5% που αποτελεί και την καλύτερη επίδοση στην αγορά του αυτοκινήτου για τη χρονιά που πέρασε. Από τα μοντέλα που έχουν βοηθήσει σημαντικά είναι το καινούργιο – και πλούσιο σε εκδόσεις – Renault Clio, που φιγουράρει μέσα στην πρώτη δεκάδα με τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της ελληνικής αγοράς για το 2014.

Επίσης, το Captur φαίνεται να κερδίζει και αυτό την εμπιστοσύνη των υποψηφίων αγοραστών ενώ η άφιξη του νέου Twingo – τον Δεκέμβριο του 2014 – θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο την ενίσχυση της φίρμας στην χώρα μας.

Αντίστοιχα, η Dacia το 2014 σημείωσε στην Ελλάδα σημαντική αύξηση πωλήσεων κατά 78,6%.

Σύμφωνα με τον Εμπορικό Διευθυντή Sales & After Sales κο Μένη Σταθώρη βοήθησε σημαντικά το πρόσφατα αναδιοργανωμένο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών της TEOREN MOTORS.