Σε δύο μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και της άμυνας προχώρησε ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου απέκτησε τον αργεντινό μέσο Σεμπαστιάν Ρουσκουσέδα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2016. Ο 30χρονος Ρουσκουσέδα αγωνιζόταν τα τρία τελευταία χρόνια στην Τίγκρες.
Ο Παναιτωλικός συμφώνησε επίσης με την Ομόνοια Λευκωσίας για τον δανεισμό (έως τον Ιούνιο) του 30χρονου γάλλου αριστερού ακραίου αμυντικού Αντονι Σκαραμοτσίνο.
Ο Γιαννιώτας αρέσει στους Τριπολιτσιώτες

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Γιάννη Γιαννιώτα έχουν ενθουσιάσει τον Στάικο Βεργέτη και τους ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης. Ετσι, εκτός απροόπτου, η ομάδα της Αρκαδίας θα ενεργοποιήσει τον οψιόν που έχει συμφωνήσει με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ για την αγορά του 22χρονου μεσοεπιθετικού.

Γεωργιανός και Πορτογάλος στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου γεωργιανού αμυντικού Κάχι Χουμπούτια, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έξι μηνών και θα αντικαταστήσει στο ρόστερ τον Μπεν Σαμπάτ. Επίσης συμφώνησε με τον Ατρόμητο για τον δανεισμό (έως τον Ιούνιο) του πορτογάλου επιθετικού Φάμπιο.