Η Μαντόνα κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι για να προβάλλει το καινούριο της άλμπουμ, το «Rebel Heart».

Η Μαντόνα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με το μήνυμα που κάνει τον γύρο του κόσμου «Je suis Charlie», ως φόρο τιμής στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης που έλαβε χώρα στο Παρίσι στα γραφεία της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo.

Ωστόσο εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως η 56χρονη τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να αναφέρει και τον τίτλο από το νέο της άλμπουμ, «Rebel Heart» με αποτέλεσμα να μην είναι λίγοι εκείνοι που την κατηγορούν πως εκμεταλλεύτηκε το τραγικό συμβάν για να προβάλει τη νέα της δουλειά.

Λίγες ημέρες πριν το ποπ είδωλο είχε και πάλι ταράξει τα νερά, με φωτογραφίες των Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και Νέλσον Μαντέλα επεξεργασμένες ώστε να θυμίζουν την ίδια στην φωτογράφηση του «Rebel Heart».

Επειτα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, η Μαντόνα μέσω της σελίδας της στο facebook ζήτησε συγγνώμη, τονίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν υπονόησε πως η ίδια μοιάζει με τους εικονιζόμενους.