Δεν έχει καμία ενημέρωση για το πού βρίσκεται ο πατέρας του, είπε την Παρασκευή στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Λάμπρος Δούλης, ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκε στο επίκεντρο του μακάβριου θρίλερ με τους νεκρούς και τους αγνοούμενους του Norman Atlantic.

Ο πατέρας του Γεώργιος Δούλης είχε αναφερθεί την Κυριακή ως ο πρώτος έλληνας νεκρός στη ναυτική αυτή τραγωδία, όμως τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς οι ιταλικές αρχές αναθεώρησαν τις ανακοινώσεις τους και τον κατέταξαν στους αγνοούμενους.

Ο Λάμπρος Δούλης είπε στο Mega πως είχε πάει Ιταλία και πως οι Αρχές του έδειξαν μια σορό που όμως δεν ήταν ο πατέρας του. Λίγες ημέρες αργότερα οι ιταλικές αρχές του είπαν να φύγει και εάν έχουν κάτι νεότερο θα τον ειδοποιήσουν…

Τον πατέρα του είδε τελευταία φορά η μητέρα του στη φυσούνα του πλοίου, ανέφερε.

Ο αδελφός του Γιώργου Δούλη, Δημήτρης, έκανε λόγο για «συγκεχυμένη κατάσταση». Τα ανίψια του, όπως είπε, πήγαν στην Ιταλία αναζητώντας τον πατέρα τους, μάλιστα ένας ιταλός αξιωματικός τους βοήθησε να βρουν τους διασώστες, οι οποίοι τους είπαν ότι περισυνέλεξαν τη μητέρα τους που τους ενημέρωσε ότι ο άνδρας της ήταν χτυπημένος.

Επέστρεψαν οι διασώστες, είπε ο αδελφός του αγνοούμενου στην εκπομπή του Mega, τον βρήκαν χτυπημένο στο πρόσωπο, τον τράβηξαν, όμως κάποια στιγμή σταμάτησε να αντιδρά. «Δίπλα υπήρχε κάποιος που φώναζε βοήθεια», σημείωσε ο Δημ. Δούλης.

Ο Δημήτρης Δούλης εξήγησε ότι ο νόμος ορίζει ότι όταν κάποιος δεν αντιδρά «πρέπει να σώσεις αυτόν που είναι εν ζωή. Όταν γύρισε να πάρει τον αδελφό μου, είχε γυρίσει πίσω και χτυπούσε πάνω στο πλοίο», είπε.