Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Πανθρακικό 3-2 στην Τούμπα και πηγαίνει την Τετάρτη στο Γ. Καραϊσκάκης να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, για το εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής, ως πρωτοπόρος της βαθμολογίας.

Ο Αναστασιάδης ήταν ο πρωταγωνιστής, αφού μετά το 1-2 με το οποίο προηγήθηκε η ομάδα της Κομοτηνής στο 55′ άλλαξε το 4-3-3 σε 3-5-2 και δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα. Με τους Μακ, Ρατς, Αθανασιάδη, Τζιόλη και Κατσικά να απουσιάζουν και τον Τζαβέλλα να φεύγει αναγκαστικά από το παιχνίδι λόγω τραυματισμού στο 66′ της αναμέτρησης, μόνον εύκολο δεν ήταν για τον προπονητή του Δικεφάλου να κάνει αλλαγές. Οι Μακ και Τζαβέλλας είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, ο Κατσικάς δεν υπολογίζεται, ενώ οι Ρατς, Αθανασιάδης και Τζιόλης παίζουν κανονικά. «Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, παίζει στην έδρα του και θα έχει τον κόσμο του. Θα παίξουμε και ό,τι πει η Παναγιά» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Αγγελος Αναστασιάδης, εξηγώντας ότι σε κάθε παιχνίδι προετοιμάζει με τον ίδιο τρόπο τους παίκτες του, να αντιμετωπίσουν δηλαδή μια καλύτερη από αυτούς ομάδα. «Να έχουμε χαμηλά το κεφάλι. Οποτε πετάμε στα σύννεφα, τρώμε κατραπακιές. Δεν έχουμε δεχθεί στο πρωτάθλημα γκολ εκτός έδρας και δεχόμαστε στην Τούμπα» συμπλήρωσε.

Το 1-0 έκανε ο Σαλπιγγίδης στο 7′. Ο Ντιγκινί ισοφάρισε στο 32′, ο Τσουμάνης έκανε το 1-2 στο 55′, ο Παπαδόπουλος στο 62′ σημείωσε το 2-2 και ο Περέιρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 3-2 στο 65′.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου (46′ Σκόνδρας), Σπυρόπουλος (61′ Περέιρα), Τζαβέλλας (66′ Ποζατζίδης), Βίτορ, Τζανδάρης, Κάτσε, Γκολάσα, Μάρτενς, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μεχία, Τζάνης, Τσερφά, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Λαδάκης (73′ Οκάτσι), Ποτουρίδης, Ιγκορ (49′ Κάσες), Ντιγκινί (66′ Ρομέου), Τσουμάνης.