To διαφημιστικό σποτ παίζει παντού το τελευταίο διάστημα: Ενας τροβαδούρος με αισθητική 80s που βαδίζει μελαγχολικά σε τρεις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες παρερμηνεύοντας το τραγούδι «Ποτέ δεν σε ξεχνώ», την επιτυχία του Γιάννη Πάριου.

Το διαφημιστικό των καταστημάτων Jumbo που πρωτοκυκλοφόρησε στα μέσα Οκτωβρίου και εν όψει των εορτών είναι όντως επιτυχημένο. Τόσο που κάποιοι υπερανέλυσαν το βίντεο και ανακάλυψαν μια «μούτζα» προς τον πρωταγωνιστή όταν αυτός βαδίζει σε έναν κεντρικό δρόμο του Λονδίνου.

Ισως βέβαια και να πρόκειται απλώς για τον βιαστικό χαιρετισμό ενός περαστικού από το ταξί που περνάει δεξιά από τον πρωταγωνιστή προς το συνεργείο που τράβηξε τα πλάνα – ο καθένας μπορεί να δώσει τη δική του ερμηνεία για το στιγμιαίο συμβάν στο 52ο δευτερόλεπτο του βίντεο.

Κάποιοι όμως ήταν βέβαιοι πως πρόκειται για μούτζα και ανέβασαν στο facebook βίντεο με τίτλο «Η ατυχία να πετύχεις Ελληνα ενώ γυρίζεις διαφημιστικό στο Λονδίνο».

Λεπτομέρεια; Αυτός που κυκλοφόρησε το βίντεο, επίσης μέσω facebook, είναι ο Χάρης Βαρθακούρης, ο γιος του Γιάννη Πάριου, το τραγούδι του οποίου χρησιμοποιήθηκε ως βάση για την παρωδία του διαφημιστικού.