Δεκαεπτά χρόνια ύστερα από την επιτυχία του «Ξεχωριστού Γουίλ Χάντινγκ», την ταινία που τους άνοιξε διάπλατα την πόρτα στο Χόλιγουντ, τα καλά φιλαράκια, ο Μπεν Αφλεκ και ο Ματ Ντέιμον συνεργάζονται ξανά, αυτή τη φορά όμως για την τηλεόραση.

Μετά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία «Gone Girl», ο 44χρονος Αφλεκ ετοιμάζεται να βουτήξει στα βαθιά συνεργαζόμενος με τον Ντέιμον σε ένα φουτουριστικό θρίλερ κατασκοπείας.

Οι δυο τους έχουν ήδη συστήσει εταιρεία παραγωγής, την Pearl Street Films, η οποία θα παρουσιάσει το θρίλερ «Incorporated» που θα προβάλλεται από το καλωδιακό κανάλι Syfy.

Πρόκειται για τη δεύτερη δουλειά της συγκεκριμένης εταιρείας που ιδρύθηκε από τους Αφλεκ και Ντέιμον τον Οκτώβριο του 2012 και πέρυσι παρουσίασε την ταινία «Promised Land» με πρωταγωνιστή τον δεύτερο.

Στο τηλεοπτικό θρίλερ «Incorporated» οι επιχειρήσεις έχουν φαινομενικά απεριόριστη δύναμη, και πρόκειται για την ιστορία των προσπαθειών του ανθρώπου να νικήσει το σύστημα. Τη σειρά υπογράφουν οι αδελφοί Ντέιβιντ και Αλεξ Πάστορ.

Ο Ντέιμον και ο Αφλεκ είναι φίλοι από παιδιά και έγιναν ευρέως γνωστοί αφού η ταινία τους «Ο ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ» το 1997 απέσπασε δύο Οσκαρ, το Β’ ανδρικού ρόλου για τον αξέχαστο Ρόμπιν Γουίλιαμς και το σεναρίου, που είχαν γράψει οι δύο φίλοι.

Αυτήν την περίοδο η Pearl Street Filmsέχει στα σκαριά τέσσερις ακόμα ταινίες, συμπεριλαμβανομένης και της νέας ταινίας «Live by the night» την οποία σκηνοθετεί ο 44χρονος Αφλεκ.