Για τρίτη νύχτα συνεχίστηκε η ένταση στο Αμβούργο στο περιθώριο των διαδηλώσεων Κούρδων για το Κομπάνι, στη συροτουρκική μεθόριο: Μετά την πολυπληθή πορεία, «θερμόαιμοι» συγκρούστηκαν με την αστυνομία, η οποία έφτασε να κατάσχει, εκτός από μαχαίρια, μέχρι και μία ματσέτα αλλά και ένα πυροβολό όπλο και σφαίρες. Είχαν κινητοποιηθεί εκατοντάδες αστυνομικοί, μετά τις βίαιες συγκρούσεις ισλαμιστών και Γεζίντι που είχαν σημειωθεί την προηγούμενη νύχτα στην πόλη Τσέλε.

Η διαδήλωση για το Κομπανί στην Aλτονα του Αμβούργου συγκέντρωσε την Τετάρτη πάνω από 1.300 άτομα, σύμφωνα με την γερμανική αστυνομία, και ολοκληρώθηκε ειρηνικά το βράδυ. Στη συνέχεια όμως, συμμετέχοντες στην πορεία συγκρούστηκαν σε άλλο σημείο της πόλης, στο Ζανκτ Γκέοργκ, με την αστυνομία, πετώντας μπουκάλια και πέτρες.

Η αστυνομία κατέσχεσε αρκετά ρόπαλα, μαχαίρια και μία ματσέτα. Βρέθηκε επίσης πάνω σε διαδηλωτή και ένα πυροβολο όπλο με πυρομαχικά.

Χωρίς να αναφέρει αριθμό, η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι «έθεσε υπό κράτηση ή και συνέλαβε αριθμό ατόμων». Μετά τα επεισόδια της Τρίτης, στην πόλη είχαν φτάσει αστυνομικές δυνάμεις και από άλλα κρατίδια.