Ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζορτζ Κλούνι επιβεβαίωσε ότι ο γάμος του με την βρετανίδα δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες στην Ιταλία.

Μιλώντας στη Φλωρεντία, ο 53χρονος Κλούνι εξέφρασε δημοσίως την αγάπη του για την 36χρονη δικηγόρο, λέγοντας στους παρευρισκόμενους σε φιλανθρωπικό δείπνο ότι είναι πολύ ευτυχισμένος και ερωτευμένος.

Λεπτομέρειες για τον τόπο όπου θα τελεστεί ο γάμος δεν έχουν αποκαλυφθεί, παρότι ο αρραβώνας είχε ανακοινωθεί από τον περασμένο Απρίλιο.

Ωστόσο, η Βενετία έχει πολλές πιθανότητες να είναι το μέρος. Σοβαρές «ελπίδες» έχει και το Κόμο όπου ο διάσημος ηθοποιός διαθέτει έπαυλη.

Η Αλαμουντίν που είναι δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την Παρασκευή έδωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως βεβαίωση αγαμίας και δήλωσε ότι θα παντρευτεί τον Τζορτζ Κλούνι στο μητρώο του δήμου Τσέλσι στο Λονδίνο όπως έγραψε η New York Daily News το Σάββατο.

Οι βρετανοί πολίτες που σκοπεύουν να παντρευτούν εκτός Βρετανίας πρέπει να υποβάλουν τα σχετικά έγγραφα στις τοπικές δημοτικές αρχές.

Η Αμάλ Αλαμουντίν επίσης εθεάθη την Παρασκευή στον οίκο μόδας του σχεδιαστή Αλεξάντερ ΜαΚκουίν στο ανατολικό Λονδίνο συνοδευόμενη από την μητέρα της και ένα φίλο.

Είναι ο ίδιος οίκος που σχεδίασε και το νυφικό της Κέιτ Μίντλεντον το 2011.