Οι φίλοι της μουσικής, του χορού, των τραγουδιών της Μπιγιονσέ και του Τζέι Ζι καλούνται να ασχοληθούν με τα προβλήματα γάμου και επαγγελματικών συμφερόντων που αναστάτωσαν τη ζωή του διάσημου ζεύγους. Η αμερικανική μπλογκόσφαιρα αυτήν τη στιγμή φλέγεται με την υποκριτική συμπεριφορά του ζεύγους το οποίο, ενώ δεν θέλει να συνυπάρχει, συνεχίζει την κοινή του περιοδεία. Οι φήμες ότι μετά τη λήξη της περιοδείας τους θα χωρίσουν διαρκώς αυξάνονται. Και η αιτία είναι η ενδείξεις απιστίας του Τζέι Ζι που αποκάλυψε η Σολάνζ Νόουλς, αδελφή της Μπιγιονσέ, με τη θορυβώδη «σκηνή» στον ανελκυστήρα του ξενοδοχείου τον περασμένο Μάιο.
Ηταν μετά το πάρτι των εγκαινίων της έκθεσης στο Ινστιτούτο Μόδας στη Νέα Υόρκη, όταν η Σολάνζ επιτέθηκε στον γαμπρό της μέσα στο ασανσέρ φωνάζοντας και χτυπώντας τον με τις γροθιές της.

Η Σολάνζ υπερασπιζόταν τη συζυγική υπόληψη της αδελφής της με αυτό τον επιθετικό τρόπο, καθώς αντελήφθη ότι ο Τζέι Ζι εκείνη τη βραδιά είχε ξεπεράσει το όριο άνεσης μιας φιλικής γνωριμίας που είχε με τη σχεδιάστρια Ρακέλ Ρόι. Από τότε η κατάσταση επιδεινώθηκε παρά τις επισκέψεις της Μπιγιονσέ σε σύμβουλο γάμου και σύμφωνα με τα σχόλια στο twitter ή τις αναρτήσεις σε ιντερνετικά σχολιαστικά δίκτυα, η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζι δεν είναι καθόλου ευτυχισμένοι, ενώ ύστερα από κάθε συναυλία τους που τελειώνει φεύγουν χωριστά.

Σε αυτό το κλίμα αναγκαστικής συμβίωσης πάνω στη σκηνή θα συνεχίζουν να ποζάρουν μαζί στις κάμερες έως τα μέσα Σεπτεμβρίου που ολοκληρώνεται η περιοδεία «On the Run». Τα λεφτά που έχουν προεισπράξει από τους διοργανωτές της περιοδείας είναι πολλά για να την ακυρώσουν…