Το πιο συζητημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ θα συναντηθεί ξανά στη μεγάλη οθόνη εννέα χρόνια μετά την εμπορική επιτυχία του «Ο κύριος και η κυρία Σμιθ». Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ θα γυρίσουν μάλιστα στη Μάλτα τη νέα τους ταινία, το σενάριο της οποίας έγραψε η ίδια η Τζολί. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για μια «ιδιαίτερη» ιστορία αγάπης.

Ο Τζόζεφ Μούσκατ, ο πρωθυπουργός της Μάλτας, σε δηλώσεις του στο αμερικανικό περιοδικό US Weekly, ανακοίνωσε ότι το ζευγάρι επέλεξε το νησί Γκόζο, το δεύτερο σε μέγεθος και σε πληθυσμό νησί του συμπλέγματος των νησιών της Μάλτας, για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας.

Φαίνεται ότι η επίσκεψη του ζευγαριού στο νησί τον περασμένο Ιούνιο τους άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η Μάλτα θα αποτελέσει σκηνικό ταινίας για τον 51χρονο Πιτ, καθώς και το πανάκριβο θρίλερ «Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ», στο οποίο πρωταγωνιστούσε, γυρίστηκε στο νησί το 2011.

«Είμαι ευτυχής που οι παραγωγοί του Χόλιγουντ επέλεξαν για ακόμα μια φορά τη Μάλτα για την ταινία τους και θα χαρούμε να φιλοξενήσουμε την κυρία Αντζελίνα Τζολί, τον κύριο Μπραντ Πιτ και την οικογένειά τους για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ταινία θα ενισχύσει πολύ τη θέση του νησιού Γκόζο στον παγκόσμιο χάρτη», δήλωσε ο μαλτέζος πρωθυπουργός.

Πηγές του περιοδικού αναφέρουν ότι το ζευγάρι και τα έξι του παιδιά θα μείνουν στη Μάλτα για οκτώ εβδομάδες, ενώ η άφιξή τους αναμένεται το τέλος Αυγούστου.

Η 39χρονη Τζολί έχει χαρακτηρίσει την ταινία «πειραματικής και ανεξάρτητης παραγωγής» και μεταξύ άλλων έχει δηλώσει: «Δεν είναι μια μεγάλη ταινία, δεν είναι μια ταινία δράσης. Είναι το είδος της ταινίας που αγαπάμε, αλλά που συχνά δεν μας επιλέγουν να παίξουμε σε αυτό. Είναι ένα πειραματικό, ανεξάρτητου τύπου φιλμ, όπου έχουμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε μαζί και να είμαστε πολύ ωμοί, ανοιχτοί και να δοκιμάσουμε πράγματα».

Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν η Αντζελίνα Τζολί θα αναλάβει επίσης και τη σκηνοθεσία του έργου, η οποία έκανε το ντεμπούτο της ως κινηματογραφική παραγωγός το 2011 στη βραβευμένη ταινία «Στη Γη του Αίματος και του Μελιού». Έχει επίσης σκηνοθετήσει και ένα δράμα για τη ζωή του Λουίς Ζαμπερίνι με τίτλο «Unbroken». Η ταινία θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα, ενώ ο Ζαμπερίνι, ο ήρωας του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών μόλις μέρες πριν, στις 3 Ιουλίου.

Στα χνάρια της συντρόφου του στην παραγωγή ταινιών βαδίζει και ο Μπραντ Πιτ, του οποίου η συμμετοχή στην παραγωγή της ταινίας «12 Χρόνια Σκλάβος», του χάρισε το Όσκαρ καλύτερης φωτογραφίας στην απονομή του 2014.

Η πρώτη ταινία του ζευγαριού «Ο κύριος και η κυρία Σμιθ», παρά τις χλιαρές κριτικές που δέχτηκε, εισέπραξε πάνω από 500 εκατ. δολάρια παγκοσμίως και πλέον κοινό και κριτικοί αναμένουν με αγωνία την κυκλοφορία της νέας τους ταινίας.