Η πεθερά του Νικολά Σαρκοζί, η Μαρίζα Μπρούνι Τεντέσι, δήλωσε εξοργισμένη για τη δικαστική περιπέτεια του πρώην προέδρου της Γαλλίας η οποία όπως είπε έχει στόχο να «του κόψει τα πόδια» και να τον εμποδίσει να επιστρέψει στην ηγεσία της γαλλικής δεξιάς.

Σε συνέντευξή της στην ιταλική εφημερίδα La Stampa, η μητέρα της Κάρλα Μπρούνι θεωρεί ότι «το πραγματικό σκάνδαλο είναι αυτή η απροσδόκητη εξέλιξη, ο τρόπος και η στιγμή που επιλέχθηκε για να παρουσιάσουν τις κατηγορίες αυτές σε βάρος του Νικολά».

«Περιέργως αυτή η έρευνα βγαίνει τώρα. Η στιγμή η οποία επιλέχθηκε δείχνει την επιθυμία για βεντέτα, πέραν του ότι είμαστε όλοι έτοιμοι να βάλουμε το χέρι στη φωτιά για την ηθική του ακεραιότητα. Εμείς που είμαστε πιο κοντά του, είμαστε εξοργισμένοι», δήλωσε η ιταλίδα πεθερά του πρώην προέδρου. 

«Είναι ακριβώς η στιγμή για να του κόψουν τα πόδια δια παντός. Ήταν φανερό ότι η πολιτική καριέρα του δεν θα σταματούσε εκεί (...). Η πρωτοβουλία της δικαιοσύνης έρχεται ακριβώς τη στιγμή που δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την επιστροφή του στην ηγεσία του UMP, της γαλλικής δεξιάς», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από