Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για διαρροή ανακριτικού υλικού κατέθεσε, την Παρασκευή, στην Εισαγγελία της Αθήνας, η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, π

Όπως υποστήριξε «ούτως ή άλλως είτε ψηφίσουν Σαμαρά θα βγει ο Βενιζέλος, αν ψηφίσουν Τσίπρα θα βγει ο Σαμαράς, οπότε δεν έχει νόημα».

Για τις ευρωεκλογές, η κ. Ζαρούλια είπε ότι «η ΧΑ θα κατεβεί στις ευρωεκλογές με ψηφοδέλτιο σε όλη την Ελλάδα. Ο Άρειος Πάγος δεν έχει απαγορεύσει το ψηφοδέλτιο της ΧΑ και θα υπάρχει παντού, όπως θα υπάρχουν και εκλογικοί αντιπρόσωποι, ούτως ώστε να μην μπορέσουν να κλέψουν ούτε μισή ψήφο από τους Έλληνες εθνικιστές».

Αναφερόμενη στον β΄γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών η Ζαρούλία είπε ότι «οι Χρυσαυγίτες δεν ψηφίζουμε κανέναν υβριστή μας και δεν ψηφίζουμε κανέναν που οδηγεί τον ελληνικό λαό στην αυτοκτονία»

Αναφορικά με τη μηνυτήρια αναφορά ο Άγγελος Αγγελέτος, συνήγορος της κ. Ζαρούλια, υποστήριξε ότι «κατά τη διάρκεια της διαδικασίας έχει παρουσιαστεί το φαινόμενο, πρώτα να δημοσιοποιούνται τα έγγραφα του ανακριτικού υλικού στον ηλεκτρονικό και στον έντυπο Τύπο και μετά να λαμβάνουν γνώση οι κατηγορούμενοι».

«Καταθέσαμε» ανέφερε ο κ. Αγγελέτος «μια μήνυση και έγκληση για την παραβίαση του υπηρεσιακού απορρήτου, για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και για δυσφήμιση κατά παντός υπευθύνου για τη διοχέτευση του ανακριτικού υλικού προς τον Τύπο».

Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι η συγκεκριμένη κίνηση «δεν σχετίζεται με τις εκλογές ή με πολιτική σκοπιμότητα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από