«Ατέρμονη θάλασσα, Αδιάλειπτος Ερωτας, Ξεχνώντας το χρόνο, Αφημένοι στο ρομαντισμό του Αιγαίου», είναι φράσεις-τίτλοι από το εξώφυλλο του μηνιαίου κινεζικού περιοδικού για τον τουρισμό World Traveler (Luxing Zhe) που είναι αφιερωμένο στο Αιγαίο.

Σε 100 σελίδες του περιοδικού προβάλλονται τα κυριότερα-αντιπροσωπευτικά νησιά των Κυκλάδων, όπως η Πάρος, η Μύκονος, η Δήλος και η Σαντορίνη.

Περιγράφονται με λεπτομέρειες όλα όσα μπορεί να συναντήσει και να ζήσει ο ξένος τουρίστας στις Κυκλάδες, όπως χώροι πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος, αγορές, τόποι αναψυχής, ελληνική κουζίνα, χώροι διαμονής και διασκέδασης. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον ρομαντικό-γαμήλιο τουρισμό της Σαντορίνης.

Στις θεματικές ενότητες του αφιερώματος (πολυσέλιδες, με περιγραφή δραστηριοτήτων και χώρων, με χρήσιμες συμβουλές του περιοδικού και με παράθεση φωτογραφιών, συχνά με χρηστικές πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας) περιλαμβάνονται: αρχαιολογικοί χώροι και αξιοθέατα, φυσικά και αρχιτεκτονικά τοπία, διαδρομές περιπάτου, τόποι διαμονής και αναψυχής, αγορές, ξενοδοχεία και εστιατόρια-καφέ, γαστριμαργικές απολαύσεις, εκδρομές με αυτοκίνητο, κλπ.

Το συγκεκριμένο πρωτότυπο τουριστικό αφιέρωμα του περιοδικού, είναι το μεγαλύτερο από πλευράς έκτασης σελίδων και κάλυψης θεματικής ύλης που έχει γίνει μέχρι σήμερα στον χώρο των κινεζικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ) για την Ελλάδα.

Η ύλη του περιοδικού προσφέρεται και σε ηλεκτρονική μορφή (APPs για συσκευές της Apple/ iOS- iPhone / iPad) για τους χρήστες που επιθυμούν την τοποθέτηση του σε συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ταμπλέτες κλπ.

Το περιοδικό κυκλοφορεί κάθε μήνα σε περίπου 750.000 τεύχη σχεδόν σε ολόκληρη την Κίνα (σε 31 επαρχίες) και διαβάζεται από ανερχόμενες οικονομικά κοινωνικές ομάδες της χώρας με έκδηλο τουριστικό, κοσμοπολίτικο ενδιαφέρον, υψηλά εισοδήματα και μορφωτικό δείκτη και σχετικά νεαρή-μέση ηλικία.

Στο μεταξύ, οι Κυκλάδες θα προβληθούν και σε 33 τοπικά κανάλια της Κίνας (καλύπτουν το σύνολο της επικράτειας), τα οποία θα παρουσιάσουν τέσσερα ημίωρα τηλεοπτικά επεισόδια με επίκεντρο τα ελληνικά νησιά.

Το σύνολο του αφιερώματος θα είναι διαθέσιμο και στον διαδικτυακό χώρο του World Traveler (WT).