ΗTζέσικα ήταν φοιτήτρια και ζούσε μια ανέμελη ζωή. Δεν φανταζόταν ότι λίγα μέτρα πιο κάτω από το σπίτι όπου έμενε, στο Οντάριο του Καναδά, ζούσε ο άντρας με τον οποίο θα μοιραζόταν τη ζωή της για πάντα. Γιατί αυτό αισθάνθηκε όταν είδε τον Κρις για πρώτη φορά…

«Είναι τόσο όμορφος!». Αυτό σκεφτόταν η Τζέσικα από τη στιγμή που πρωτοσυστήθηκε με τον αγαπημένο της όταν και οι δύο ήταν μόλις 20 Μαΐων. Κι εκείνος όμως δεν έμεινε ασυγκίνητος από τη γοητεία της.

Το ένα ραντεβού έφερε το άλλο και ακόμη δεν πιστεύουν πως έχουν περάσει ήδη οκτώ χρόνια από τότε που έγιναν ζευγάρι και πως έφτασαν σε εκείνο το βράδυ που ο Κρις της έκανε πρόταση γάμου.

Η Τζέσικα θυμάται τα πάντα με λεπτομέρειες: «Είχα βγει με τις φίλες μου και όταν επέστρεψα στο σπίτι, αρκετά μέτρα πριν φτάσω στην είσοδο, ερχόταν στα αφτιά μου η μελωδία από το αγαπημένο μου τραγούδι, το “Better together” του Τζάκσον Τζόνσον. Οσο πλησίαζα προς την πόρτα ο ήχος γινόταν πιο δυνατός. Οταν την άνοιξα βρέθηκα μπροστά στην πιο όμορφη εικόνα που είχα δει ποτέ στη ζωή μου: κεριά και λουλούδια στο πάτωμα ήταν σε σειρά και οδηγούσαν στον πάνω όροφο. Ο Κρις όμως δεν φαινόταν πουθενά. Ανέβηκα τις σκάλες, μπήκα στο υπνοδωμάτιο και κάθησα στο κρεβάτι, όπου υπήρχε ένα σημείωμα που έγραφε: “Κοίταξε πίσω σου”». Η Τζέσικα βρήκε ένα δαχτυλίδι και ένα ακόμη σημείωμα: «Θέλεις να με παντρευτείς;»!

Αμέσως ξεκίνησαν τις προετοιμασίες του γάμου τους. Αρχικά σχεδίασαν να τον κάνουν με παραδοσιακό τρόπο, στην πόλη όπου έμεναν και με πολλούς καλεσμένους, συγγενείς, φίλους αλλά και συναδέλφους –η Τζέσικα εργάζεται σε ένα γραφείο ασφαλειών ζωής και υγείας και Κρις είναι ξυλουργός. Είχαν αποφασίσει όμως και είχαν οργανώσει το ταξίδι του μέλιτος να το κάνουν στην Ελλάδα, στο αγαπημένο τους νησί, τη Μήλο.

Οσο όμως περνούσε ο καιρός αισθάνονταν την επιθυμία να παντρευτούν μόνοι τους, χωρίς καλεσμένους, και όπως λέει η Τζέσικα, «ήταν το καλύτερο πράγμα που κάναμε ποτέ και δεν πρόκειται να μετανιώσουμε γι’ αυτό».

Βρήκαν το γραφείο για να τους οργανώσει την τελετή και την Αννα Ρούσσου για να τους απαθανατίσει στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους. Παρότι όμως ο γάμος τους ήταν απλός και λιτός, η Τζέσικα δυσκολεύτηκε πολύ να βρει το νυφικό της φόρεμα. Οπως λέει χαρακτηριστικά, «δοκίμασα πάνω από 20 και τελικά επέλεξα αυτό που βρήκα σε μια μικρή πόλη του Καναδά όπου είχα πάει ένα Σαββατοκύριακο για δουλειά».

Από τον γάμο τους και το ταξίδι τους στην Ελλάδα η 28χρονη Τζέσικα έχει πολλά να θυμάται. Εκείνο που δεν θα ξεχάσει όμως ποτέ είναι ότι έχασαν και οι δύο τις βέρες τους και αναγκάστηκαν να φτιάξουν άλλες: «Στις πρώτες είχαμε γράψει την ημερομηνία και τα ονόματά μας στα ελληνικά. Ομως ο Κρις την έχασε ενώ κολυμπούσε κι εγώ στον έλεγχο του αεροδρομίου. Τώρα και οι δύο φοράμε τις καινούργιες μας που βέβαια είναι όπως και αυτές που είχαμε όταν παντρευτήκαμε!».