Από την Ελευσίνα

Χθες πραγματοποιήθηκε μία ακόμη εκδήλωση της Επιτροπής Πρωτοβουλίας για τη Δημοκρατική και Προοδευτική Παράταξη στην Ελευσίνα με ομιλητές τους Γιάννη Αντωνίου και Κυριάκο Πιερρακάκη. Ο δεύτερος είπε μεταξύ άλλων: «Η ουσία είναι ότι ένα σημαντικό βήμα έχει ήδη συντελεστεί: τόσο στις περιφέρειες και τους δήμους, όσο και στις ευρωεκλογές, ο ευρύτερος χώρος της Κεντροαριστεράς θα βρει έκφραση μέσα από ψηφοδέλτια πληθυντικού χαρακτήρα. Το συνολικό ζητούμενο τώρα είναι το εξής ένα: το να κρατήσουμε τη δημοκρατική παράταξη όρθια. Και θα το κάνουμε».

Από τη Θεσσαλονίκη

Δεκαοκτώ πολίτες της Θεσσαλονίκης, που πήραν μέρος στη συνεδρίαση της Επιτροπής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης για τη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, με ανακοίνωσή τους ζητούν να συνεχιστεί το εγχείρημα και να οριστικοποιηθούν τα ονόματα εκείνων που εκ μέρους των 58 θα συμμετάσχουν στο ευρωψηφοδέλτιο. Υπογράφουν, μεταξύ άλλων, οι Χρήστος Παπαστεργίου, Πέτρος Παπασαραντόπουλος, Σπύρος Βούγιας, Ρούλης Εδιάρογλου, Μιχάλης Τριανταφυλλίδης.

Από την Αγίου Κωνσταντίνου

Για τις εξελίξεις στον χώρο των 58 μίλησε χθες και ο Σπύρος Λυκούδης από τη ΔΗΜΑΡ, λέγοντας (9.84): «Βιάστηκαν οι φίλοι μας οι 58 να συγκροτήσουν παράταξη σε συνεργασία με τον κ. Βενιζέλο και το ΠαΣοΚ για να διαμορφώσουν ψηφοδέλτιο για τις εκλογές».