Σκληρή γλώσσα κατά του υποψηφίου για τον δήμο Αθηναίων Γρηγόρη Βαλλιανάτου χρησιμοποίησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή, η οποία δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει «καρφί και ρουφιάνο».

«Θα πρέπει να μαζευτεί, να σταματήσει να δημιουργεί τέτοια εικόνα σε βάρος των ομοφυλοφίλων και να σταματήσει να έχει ως μοναδικό και αποκλειστικό επάγγελμα ότι ο ίδιος είναι ομοφυλόφιλος. Θα πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί ως καρφί και ρουφιάνος, καταδίδοντας χωρίς κουκούλα ποιοι άλλοι είναι ομοφυλόφιλοι ή όχι» είπε η κυρία Πιπιλή, μιλώντας στον Βήμα 99,5.

«Είναι ντροπή, διότι μιλάτε με έναν άνθρωπο που δίνει αγώνα για τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων και των ομοφυλοφίλων - είμαι η μοναδική στη Ν.Δ. που έχω ταχθεί υπέρ του συμφώνου συμβίωσης - και υποστηρίζω τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, είτε είναι αδύναμος είτε γυναίκα είτε κακοποιημένος άνδρας είτε ζώο», ανέφερε η κυρία Πιπιλή.

«Αν δεν είναι κάρφωμα και ρουφιανιά αυτό (που έκανε ο κ. Βαλλιανάτος) και αν δεν είναι ύβρις για τον αγώνα των ομοφυλοφίλων να έχουν ίδια δικαιώματα χωρίς να βάζουν ντουντούκα, καταλαβαίνετε πού έχει καταντήσει ο κ. Βαλλιανάτος; Επιτρέπεται να αμαυρώνει τους αγώνες αυτούς στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες, για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, ρίχνοντας τη συζήτηση τόσο χαμηλά; Ο πρώτος που ζητάει για το σύμφωνο συμβίωσης από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να αποφασίσει πριν από πέντε μήνες, βγαίνει τώρα και εξευτελίζει το δικαίωμα οποιουδήποτε να είναι γκέι, στρέιτ ή τρανσέξουαλ – γιατί υπάρχουν πολλές κατηγορίες; Ντροπή» πρόσθεσε.

Τα σχόλια της κυρίας Πιπιλή έγιναν μετά τη δήλωση του Γρ. Βαλλιανάτου σε τηλεοπτικό σταθμό ότι δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων που είναι ομοφυλόφιλος. Αναφέρθηκε μάλιστα σε συγκεκριμένο υποψήφιο.

Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Γιώργου Κουμουτσάκου για την Περιφέρεια Αττικής, η Φωτεινή Πιπιλή τη χαρακτήρισε «εξαιρετική».

«Ο κ. Κουμουτσάκος ήταν από τους πιο δραστήριους ευρωβουλευτές, είναι ένας άριστος τεχνοκράτης που γνωρίζει όλους τους διαδρόμους των Βρυξελλών. Αρα, βρίσκω εξαιρετική την υποψηφιότητά του, για τα προσόντα που έχει».

Η απάντηση Βαλλιανάτου

Ειρωνική ήταν η απάντηση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου: «...μωρ και Τσιτσιολίνα να με βγάλετε χέστηκα!! Δήμαρχο της ΑθηναΔιαμαντόπετρα θα με βγάλετε!!!» έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από