Ηθελε να φύγει χωρίς να αφήσει πίσω του ανοιχτούς λογαριασμούς. Γι’ αυτό και λίγες ημέρες πριν καταλήξει από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο Σάκης Μπουλάς επισκέφθηκε ο ίδιος το εστιατόριο που βρίσκεται κοντά στο κοιμητήριο των Μελισσίων, όπου και έγινε η ταφή του, προκειμένου να προπληρώσει το γεύμα της κηδείας του. «Μείναμε όλοι μας άφωνοι» είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Σαββόπουλος (εδώ, με τον Μπουλά) το βράδυ του Σαββάτου στην κατάμεστη Ακτή Πειραιώς. «Μετά την κηδεία, πήγαμε σε παρακείμενο μαγαζί για την ψαρόσουπα, για την κλασική μακαριά. Και τι μας λένε; Ο μακαρίτης είχε πάει πριν από μέρες στον μαγαζάτορα για να κανονίσει το μενού και την τιμή του για περίπου 40 με 50 άτομα. «Ελάτε κύριε Μπουλά», είπε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, «τι πράγματα είναι αυτά;». «Τι μενού θα βγάλεις και πόσο θα κάνει; 40 – 50 κεφάλια» επέμεινε εκείνος, που δεν ήθελε να αφήσει εκκρεμότητες. «Σας παρακαλώ κύριε Μπουλά, αν o μη γένοιτο, θα κάνω εγώ το κέρασμα» είπε ο μαγαζάτορας. Ο Σάκης όμως δεν δέχτηκε την προσφορά και τελικά πλήρωσε ο ίδιος τη μακαριά του».