Το πάνω χέρι έχει η Μπάγερν αναφορικά με την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα νίκησε με 2-0 την Αρσεναλ στο Λονδίνο, σε ένα παιχνίδι που είχε συντριπτικά υπέρ της την κατοχή της μπάλας. Ο αγώνας είχε ρυθμό (ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο), ένταση, καλές στιγμές εκατέρωθεν και η νίκη των Βαυαρών που δείχνουν σε τοπ φόρμα, θεωρείται δίκαια. Σημείο-κλειδί για το παιχνίδι ήταν η φάση στο 38′, όταν ο Σέζνι ανέτρεψε τον Ρόμπεν, καταλογίστηκε πέναλτι και ταυτόχρονα αποβλήθηκε ο γκολκίπερ της Αρσεναλ. Στη συνέχεια και με παίκτη λιγότερο, η ομάδα του Βενγκέρ ήταν αδύνατο να παρακολουθήσει τη μηχανή του Γκουαρντιόλα. Πάντως, στο πέναλτι η Μπάγερν δεν έβαλε γκολ, όπως δεν είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και η Αρσεναλ όταν ο Οζίλ αστόχησε σε πέναλτι στις αρχές του αγώνα. Ηταν η μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να προηγηθούν στο σκορ.

Στο 3′ ο Κρόος έπιασε δυνατό σουτ και ο Σέζνι απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 8′ ο Καθόρλα το σουτ και ο Νόιερ την απόκρουση. Η Αρσεναλ κέρδισε πέναλτι στο 9′ όταν ο Μπόατενγκ ανέτρεψε τον Οζίλ. Ο γερμανός μέσος ανέλαβε να χτυπήσει το πέναλτι, αλλά ο Νόιερ απέκρουσε.

Στο 38′ κέρδισε πέναλτι η Μπάγερν σε ανατροπή του Ρόμπεν από τον Σέζνι. Ωστόσο, ο Αλάμπα έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά άουτ.

Το 0-1 έγινε στο 54′ με φοβερό σουτ του Τόνι Κρόος. Μετά, η Μπάγερν κυριάρχησε, έκλεισε την Αρσεναλ στην περιοχή της, ενώ ο Βενγκέρ ενδιαφέρθηκε κυρίως για το πώς δεν θα δεχθεί κι άλλο γκολ, κάτι όμως που δεν κατάφερε. Κι αυτό, γιατί στο 88′ ο Λαμ έβγαλε την ωραία σέντρα, ο Μίλερ κινήθηκε έξοχα στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά έκανε το

0-2. Μάλιστα, στο 90′ η Μπάγερν έχασε και άλλη ευκαιρία, όταν ο Κρόος έπιασε σουτ και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Φαμπιάνσκι.

Διαιτητής: Ριτσόλι.

Κίτρινες: Μπόατενγκ, Μάντζουκιτς, Σανόγκο, Ροζίτσκι.

Κόκκινη: Σέζνι (38′).

Αρσεναλ: Σέζνι, Σανιά, Μερτεσάκερ, Κονσιενλί, Γκιμπς(31′ Μονρεάλ), Φλαμινί, Καθόρλα(39′ Φαμπιάνσκι), Γουίλσιρ, Οζίλ, Σανόγκο, Τσάμπερλεϊν(73′ Ροζίτσκι).

Μπάγερν: Νόιερ, Ντάντε, Μπόατενγκ(46′ Ραφίνια), Λαμ, Τιάγκο Αλκάνταρα(78′ Πιζάρο), Μαρτίνεθ, Ρόμπεν, Γκέτσε, Αλάμπα, Κρόος, Μάντζουκιτς(65′ Μίλερ).