Πυρά για τα πεπραγμένα του Νικήτα Κακλαμάνη στον Δήμο Αθηναίων άφησε τη Δευτέρα ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Καμίνης, ο οποίος σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ είπε: «Παρέλαβα την πόλη στη χειρότερη φάση της μετά τη γερμανική κατοχή και την κράτησα όρθια».

Αναφορικά με την υποψηφιότητα του Αρη Σπηλιωτόπουλου, ο Γιώργος Καμίνης αρκέστηκε στο να παρατηρήσει με νόημα πως «ο κ. Σπηλιωτόπουλος είναι παρά πολύ παλιός στην πολιτική ζωή».

«Τα τελευταία χρόνια τα κόμματα φέρουν τεράστια ευθύνη για το πώς κατάντησαν τη χώρα» σχολίασε σε άλλο σημείο της ραδιοφωνικής του συνέντευξης ο Γιώργος Καμίνης, 

Κληθείς να σχολιάσει τις τρεις δημοσκοπήσεις που τού δίνουν προβάδισμα είπε ότι «αυτό είναι μια καλή αφετηρία», αλλά έσπευσε να προσθέσει: «Εχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας». Σημείωσε πως δεν φοβάται, αλλά και δεν υποτιμά από τους αντιπάλους του.

Για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη είπε τον καλοδέχεται στον προεκλογικό αγώνα, συμπλήρωσε όμως ότι δεν συμφωνεί με τη θέση του για τον περιορισμό της αστυνόμευσης στο κέντρο της πόλης.

«Η ανάπτυξη της αστυνομίας πρέπει να είναι ισόρροπη, και τα τελευταία χρόνια η αστυνομία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της» είπε ο Γιώργος Καμίνης και σχολίασε για τον νεαρό υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ:  «Το θέμα της νεότητας δεν είναι η βιολογική ηλικία αλλά το τι νέο κομίζεις».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από