Η Μπαρτσελόνα νίκησε 6-0 την Ράγιο Βαγιεκάνο στην 24η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος με τον Λιονέλ Μέσι να σημειώνει δύο γκολ. Ο αργεντινός άσος, έφτασε τα 228 στο πρωτάθλημα και ισοβαθμεί με τον Ραούλ στην τρίτη θέση της λίστας, ενώ είναι πίσω από τον Ούγκο Σάντσες (234) και τον Τέλμο Θάρα (251).

Η Μπαρτσελόνα ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με την Ατλέτικο Μαδρίτης (από 60 βαθμούς), ενώ την Κυριακή, η Ρεάλ Μαδρίτης (57β) αγωνίζεται εκτός έδρας με την Χετάφε.

Στο 2′ ο Αντριάνο άνοιξε το σκορ για την Μπαρτσελόνα. Ο Μέσι στο 37′ σημείωσε το 2-0 και ο Αλέξις Σάντσες στο 53′ πέτυχε το 3-0. Τρία λεπτά αργότερα, ο Πέδρο σκόραρε για το 4-0, ο Μέσι στο 68′ σημείωσε το 5-0 και το τελικό σκορ (6-0) διαμόρφωσε ο Νεϊμάρ στο 89′. Ο βραζιλιάνος επιθετικός, επέστρεψε στη δράση μετά από ένα μήνα και μπήκε στο γήπεδο στο 61′ στη θέση του Πέδρο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φρόντισε να «καθαρίσει» το παιχνίδι με τη Βαγιαδολίδ (3-0) από πολύ νωρίς για να μην έχει προβλήματα στη συνέχεια. Ετσι στο 4′ το σκορ στο «Βιθέντε Καλντερόν» ήταν ήδη 2-0! Οι Ραούλ Γκαρσία (3′) και Ντιέγκο Κόστα (4′) φρόντισαν να απλοποιήσουν την κατάσταση για τους «ροχιμπλάνκος», που πέτυχαν άλλο ένα γκολ με τον Ντιέγκο Γκοντίν στο 74′.

Σε άλλο ματς: Λεβάντε-Αλμερία 1-0.