Η ανάκαμψη του Παναθηναϊκού - ύστερα από έναν πολύ άσχημο α' γύρο - έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, ακόμα και στις τελευταίες θέσεις. Οι Πράσινοι με τέσσερις συνεχόμενες νίκες στον β' γύρο έχουν ξεπεράσει την Παναχαϊκή και αισιοδοξούν πλέον για την παραμονή στην κατηγορία.
«Εχουμε αναστρέψει τα δεδομένα και είμαστε πλέον κοντά στις άλλες ομάδες. Ασφαλώς θα γίνει μεγάλη μάχη στις επτά αγωνιστικές που απομένουν έως το τέλος της κανονικής περιόδου» λέει ο Γιάννης Καλμαζίδης (φωτογραφία), ο προπονητής που ανέλαβε την ομάδα τον Δεκέμβριο και άλλαξε το κλίμα βοηθώντας την να ανέβει αγωνιστικά.    
«Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο σε όλες τις θέσεις της βαθμολογίας. Κι η αλήθεια είναι ότι και ο Παναθηναϊκός έδωσε ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα με την άνοδό του στον β' γύρο. Σκεφτείτε ότι ήταν τελευταίος, μακριά απ' όλες τις ομάδες και όλοι  θεωρούσαν ότι θα ήταν η πρώτη ομάδα που θα υποβιβαζόταν».
Ο Γιάννης Καλμαζίδης πιστεύει ότι η κρίση έχει ωφελήσει τους νεαρούς έλληνες παίκτες, που έχουν μεγαλύτερη συμμετοχή πλέον, αλλά το επίπεδο δεν είναι υψηλό.
«Δεν βλέπουμε πλέον τους σπουδαίους ξένους παίκτες, ενώ και οι Ελληνες που ήταν σε υψηλό επίπεδο αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού. Ενα θετικό στοιχείο είναι ότι οι ομάδες δεν έχουν πλέον μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, με αποτέλεσμα να μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από