Τάνγκο χορεύει ο Ολυμπιακός με τον Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος αναδεικνύεται σε ηγέτη της ομάδας. Ο 33χρονος αργεντινός μέσος εξελίσσεται σε σούπερ δημιουργό, καθώς είναι πρώτος στις ασίστ στο πρωτάθλημα (10). Παράλληλα έχει σκοράρει πέντε φορές.

Τι κάνει ο Ντομίνγκες στον αγωνιστικό χώρο; Διαθέτει άριστη τεχνική κατάρτιση και ανεβάζει την ποιότητα του παιχνιδιού του Ολυμπιακού. Είναι ο παίκτης-εγκέφαλος που δίνει ρυθμό στα ματς. Ο Αργεντινός υστερεί σε ταχύτητα, διαθέτει όμως καλή μακρινή μπαλιά, κάθετη πάσα-ξυράφι και έχει την ικανότητα να τραβάει σαν μαγνήτης τους αντιπάλους του. Εχει μεγάλη οξυδέρκεια και με τις απρόβλεπτες ενέργειές του στο τερέν μπορεί και βραχυκυκλώνει το παιχνίδι των αντιπάλων.

Τα μειονεκτήματά του; Παρουσιάζεται βαρύς, μερικές φορές από υπερβολική σιγουριά δεν βρίσκει στόχο από θέση βολής, ενώ δεν διαθέτει και την καλύτερη φυσική κατάσταση. Φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να δίνει συνεχόμενα 90λεπτα ματς.

Ο Μίτσελ αναφερόμενος στον Ντομίνγκες, μετά τη νίκη επί της Αντερλεχτ (3-1) για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, είχε πει ότι «ήταν δύσκολη η απόφαση να αφήσω εκτός ενδεκάδας τον Ντομίνγκες, αλλά έπαιξε πολύ καλά στα 25 λεπτά ως αλλαγή.

Αλλάζει τον ρυθμό, κινείται ανάμεσα στις αντίπαλες γραμμές και πραγματικά θα ήθελα να είχα την ευκαιρία να τον είχα παίκτη πριν από 5-6 χρόνια, όταν ήταν νεότερος».

Παρ’ όλα αυτά, ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει χρησιμοποιήσει τον Ντομίνγκες σε 18 ματς πρωταθλήματος: 12 ως βασικό, 6 ως αναπληρωματικό, με συνολικά 1.051 λεπτά συμμετοχής.

Ο Αργεντινός είχε μεγάλη συμβολή στη πρόκριση του Ολυμπιακού στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Σημείωσε γκολ κόντρα στην Μπενφίκα στην Πορτογαλία (1-1) και σφράγισε τη νίκη του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Αντερλεχτ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, σημειώνοντας το τρίτο γκολ με πέναλτι.

Στο ματς στη Βέροια ο 33χρονος μέσος ήταν ο παίκτης-ορχήστρα. Είχε τρεις ασίστ, ξεπέρασε τους Κάμπελ (8), Φουστέρ (7) και άνοιξε τον δρόμο του Ολυμπιακού προς τον θρίαμβο (5-0), πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ.

n Ο Ολυμπιακός ανέβηκε ακόμα μία θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη των συλλόγων, φτάνοντας στην 23η, σύμφωνα με το «Euroclubindex» ξεπερνώντας τη Μίλαν (24η)

n Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε μηνύσεις και αγωγές εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου ο οποίος με δηλώσεις του στον Αρένα FM, καταφέρθηκε εναντίον του κ. Μαρινάκη και του Ολυμπιακού.

Τρέχουν για το Κύπελλο

Οι Φουστέρ, Χολέβας μπήκαν στο πρόγραμμα της προπόνησης και ο Μίτσελ σήμερα θα διαπιστώσει αν θα τους υπολογίζει για τον αγώνα ρεβάνς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Αναφορά στην πρωτοβουλία του Ολυμπιακού να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ζημιών σε σχολεία της Κεφαλονιάς έκανε η ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ.