Επίθεση κατά του Πάνου Παναγιωτόπουλου εξαπέλυσε την Τρίτη ο Τομέας Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος μάλιστα σε ανακοίνωσή του αναφέρεται απαξιωτικά στις πρόσφατες δηλώσεις του Τζορτζ Κλούνι για τα Γλυπτά του Παρθενώνα και στις δημόσιες ευχαριστίες του υπουργού Πολιτισμού προς τον αμερικανό αστέρα του Χόλιγουντ κάνοντας λόγο για «δήθεν δηλώσεις υπέρ της επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα».

Το ΠΑΣΟΚ υπενθυμίζει ότι παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες του Τομέα Πολιτισμού του κόμματος να έχει συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό για σημαντικά ζητήματα όπως η μοίρα του ΕΚΕΒΙ και η ενιαία τιμή του βιβλίου, δεν έχει οριστεί ραντεβού. 

«Μετά λύπης βλέπουμε πως ο κύριος Παναγιωτόπουλος είναι απασχολημένος με το να αποστέλλει ευχαριστήριες επιστολές σε αγαπημένους χολιγουντιανούς σταρ για δήθεν δηλώσεις τους υπέρ της επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα» σχολίασε με καυστικό τρόπο το ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τομέα Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ: 

«Εδώ και αρκετούς μήνες ο Τομέας Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ έχει επανειλημμένα επιχειρήσει να συναντήσει τον υπουργό Πολιτισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλου, για σημαντικότατα ζητήματα που αφορούν τον χώρο της ελληνικής λογοτεχνίας όπως η μοίρα του ΕΚΕΒΙ και η διατήρηση της ενιαίας τιμής βιβλίου χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Μετά λύπης βλέπουμε πως ο κύριος Παναγιωτόπουλος είναι απασχολημένος με το να αποστέλλει ευχαριστήριες επιστολές σε αγαπημένους χολιγουντιανούς σταρ για δήθεν δηλώσεις τους υπέρ της επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από