Ενα πολύ ασυνήθιστο περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Νάπολι, που αποδεικνύει ότι και οι άνδρες κλαίνε! Πρωταγωνιστής, ο ιδιόρρυθμος Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος μόλις αντικαταστάθηκε από τον προπονητή της Μίλαν Κλάρενς Ζέεντορφ στο 73′ ξέσπασε σε γοερό κλάμα, με αποτέλεσμα η σκηνή να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου γεννώντας αντικρουόμενες ερμηνείες.
Αγγλόφωνα μέσα ισχυρίστηκαν ότι το μνημειώδες ξέσπασμα του «super Mario» πήγαζε από τη ρατσιστική συμπεριφορά μερίδας οπαδών της Νάπολι, η οποία για την ιστορία πήρε τη νίκη με 3-1. Ο ιταλικός σύλλογος όμως εξέδωσε ανακοίνωση διαψεύδοντας μετά βδελυγμίας τους ισχυρισμούς ως ανυπόστατους, υποστηρίζοντας ότι ο εκνευρισμός του είχε να κάνει με την ευκαιρία που έχασε ακριβώς πριν από την αλλαγή.

Ο προπονητής του χαρακτήρισε τα δάκρυα του παίκτη του «δάκρυα ενός σπόρτσμαν. Είναι άνθρωπος και δεν βλέπω κάτι λάθος ή αφύσικο στην αντίδρασή του. Το έχω ζήσει και εγώ πολλές φορές». Την πιο αληθοφανή εξήγηση, βέβαια, έδωσε ο αδελφός του Μπαλοτέλι Ενόχ Μπαρουά, αποκαλύπτοντας ότι «είχε μια δύσκολη εβδομάδα», εννοώντας την υπόθεση πατρότητας. Το τεστ DNA απέδειξε ότι είναι ο πατέρας της Πία, κόρης που απέκτησε με την πρώην σύντροφό του Ραφαέλα Φίκο. Φημολογείται, μάλιστα, ότι ο 23χρονος στράικερ είδε για πρώτη φορά την κόρη του στη Νάπολι, όπου διαμένει η μητέρα του παιδιού. Δεν θέλει και πολύ, ώστε να καταρρεύσει ένας σταρ on camera.

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο: Φιορεντίνα – Αταλάντα 2-0, Ουντινέζε – Κιέβο 3-0, Νάπολι – Μίλαν 3-1, Τορίνο – Μπολόνια 1-2, Σαμπντόρια – Κάλιαρι 1-0, Πάρμα – Κατάνια 0-0, Λιβόρνο – Τζένοα 0-1, Βερόνα – Γιουβέντους 2-2, Λάτσιο – Ρόμα 0-0, Ιντερ – Σασουόλο 1-0. Η βαθμολογία: Γιουβέντους 60, Ρόμα 51*, Νάπολι 47, Φιορεντίνα 44. *Η Ρόμα έχει έναν αγώνα λιγότερο.