Μία ημέρα μετά τον σάλο που προκάλεσε η «αποκάλυψη» της σχέσης που φέρονται να διατηρούσαν ο Μπιλ Κλίντον και η ηθοποιός Λιζ Χάρλεϊ, ο Τομ Σάιζμορ, ο ηθοποίος στον οποίο αποδόθηκε η διαρροή της πληροφορίας, έκανε στροφή 180 μοιρών.

Μιλώντας στον ιστότοπο Huffington Post αμφισβήτησε τα δικά του λόγια, σύμφωνα με τα οποία ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε σχέση με τη Λιζ Χάρλεϊ, λέγοντας πως όταν τα είπε βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

«Δεν έχω πάει ποτέ στον Λευκό Οίκο και δεν συνάντησα τον Μπιλ Κλίντον», είπε.

Σε ερώτηση από πού προέκυψε η επίμαχη φημολογία, απάντησε ότι δεν αρνείται ότι έκανε αυτές τις δηλώσεις: «Ηταν το παραλήρημα ενός ανθρώπου με σοβαρό πρόβλημα εθισμού στα ναρκωτικά, είπα όμως ότι δεν αληθεύει», υποστήριξε.

Ο Σάιζμορ, ο οποίος πρόσφατα ακολούθησε πρόγραμμα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, φέρεται να αναφέρει σε ηχητικό μήνυμα ότι ο Μπιλ Κλίντον τον είχε προσεγγίσει κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στον Λευκό Οίκο και του είχε ζητήσει τον αριθμό τηλεφώνου της Χάρλεϊ, με την οποία ο ηθοποιός είχε παλαιότερα δεσμό.

Ο δεσμός τους φέρεται να άρχισε το 1998, όταν ο Κλίντον ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ και παντρεμένος με τη Χίλαρι Κλίντον, η οποία παραμένει σύζυγός του και ετοιμάζεται, σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα, να διεκδικήσει εκ νέου το χρίσμα των Δημοκρατικών για την Προεδρία της χώρας.

Η Χάρλεϊ διέψευσε κατηγορηματικά αυτή τη φημολογία και απειλεί με μηνύσεις.

«Γελοίες και ανόητες ιστορίες για μένα και τον Μπιλ Κλίντον. Εντελώς αναληθείς. (Η υπόθεση βρίσκεται) στα χέρια των δικηγόρων μου» έγραψε η ηθοποιός στο Twitter.