Η Μπαρτσελόνα νίκησε και στο δεύτερο ματς, στο Καμπ Νου, την Λεβάντε (5-1) και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του ισπανικού Κυπέλλου. Στην ημιτελική φάση, η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Σανταντέρ-Σοσιεδάδ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη.

Η Λεβάντε προηγήθηκε στο 9′ με αυτογκόλ του Σέρχι Ρομπέρτο (η μπάλα χτύπησε στο σώμα του, ύστερα από κεφαλιά του Βύντρα).

Η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε στο 28′ με τον Αντριάνο και προηγήθηκε με κεφαλιά του Πουγιόλ στο 44′. Στο β’ μέρος, η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έφτασε στο τελικό 5-1 με γκολ των Σάντσεθ (50′ και 52′) και Φάμπρεγας (68′). Θυμίζουμε, ότι η Μπαρτσελόνα είχε νικήσει στο πρώτο ματς με 4-1.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, νίκησε και στο «Μαν Μαμές» την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε (2-1) και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας.

Η Ατλέτικο είχε νικήσει 1-0 και στο πρώτο ματς, στο «Βιθέντε Καλντερόν». Η Μπιλμπάο προηγήθηκε με τον Αντούριθ στο 42′, η Ατλέτικο ισοφάρισε με τον Ραούλ Γκαρθία στο 55′ και πήρε τη νίκη με τον Ντιέγκο Κόστα στο 86′.

Στην ημιτελική φάση η Ατλέτικο θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.