Ο Παναθηναϊκός ανέβασε κατά πολύ την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο, βρήκε τέσσερις φορές τον δρόμο για τα δίχτυα και συνέτριψε με σκορ 4-0 τον Ολυμπιακό Βόλου. Ετσι, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου κρατά στα χέρια της το εισιτήριο για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του εφετινού Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, πάλεψε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κατώτερος των απαιτήσεων του αγώνα. Οι γηπεδούχοι έτρεξαν πολύ, έβγαλαν πολλούς παίκτες στην επίθεση και δεν είχαν πρόβλημα να εξασφαλίσουν σκορ πρόκρισης.

Στο 48′ ο Ατζαγκούν έκανε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό. Σέντρα ωραία του Ζέκα στο 57′, κεφαλιά ο Ατζαγκούν στο δοκάρι και σουτ από κοντά ο Μπαϊράμι για το 2-0. Το 3-0 έγινε στο 74′ με κεφαλιά του Μπεργκ ύστερα από σέντρα του Λαγού και στο 81′ ο Καρέλης είχε δοκάρι. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 89′ από τον Καρέλη.

Ο Παναθηναϊκός (που αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές ) ζήτησε πέναλτι στο 45′ όταν ο Ρόκα φάνηκε να κρατά τον Μπεργκ μέσα στην περιοχή.

Διαιτητής: Κουκουλάκης.

Κίτρινες: Ολίσε, Σπυρόπουλος.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης(71′ Πράνιτς), Κουτρουμπήγς, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Ζέκα, Ντίνας, Ατζαγκούν, Μπεργκ(78′ Κλωναρίδης), Μπαϊράμι(69′ Καρέλης).

Ολυμπιακός Βόλου: Γεωργίου, Μελίσσης, Κατσίκης(82′ Καπετάνος), Πινδώνης(69′ Κρέσπο), Γκούρμα, Κατσιαρός, Γιαλούσης, Ρόκα, Μπρέσκα, Κωστούλας, Ολίσε(50′ Δεινόπαππας).