Ο Μήτρογλου ακόμα δεν πατάει καλά στο τερέν, ο Παπάζογλου δεν έπεισε με την απόδοσή του στη θέση του στόπερ, ο νεοαποκτηθείς Πελέ θέλει παιχνίδια στα πόδια του, ωστόσο ο Ολυμπιακός βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία και ο Μίτσελ δημιουργεί το δικό του ρεκόρ στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Η πειραϊκή ομάδα σημείωσε χθες στην Τρίπολη δεύτερη νίκη με 1-0 επί του Αστέρα με σκόρερ την τρίτη αλλαγή, Μάρκο Σέποβιτς (φωτογραφία), στο 79′ και εξασφάλισε –και τυπικά –το εισιτήριο της πρόκρισης στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Η πρόκριση είχε κριθεί από το πρώτο ματς (4-0) και τώρα στον δρόμο του Ολυμπιακού προς τον τελικό βρίσκεται ο Ατρόμητος.

Ο Μίτσελ μετράει 35 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ δεν έχει γευθεί ακόμα ήττα στις εγχώριες διοργανώσεις!

Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος δεν μέτρησε γκολ του Αστέρα στις φάσεις (43′, 92′) με τους Ζησόπουλο (υποδείχθηκε οφσάιντ), Χουάνμα (για επιθετικό φάουλ στον Μέγερι). Στο 63′ υπήρξε δίλεπτη διακοπή γιατί έπεσε η τάση του ρεύματος σε έναν πυλώνα.

n Η Μάντσεστερ Σίτι έλυσε το συμβόλαιο του 22χρονου νορβηγού μέσου Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ και ο βρετανικός Τύπος αναφέρει ότι σήμερα θα υπογράψει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό (προορίζεται δανεικός στον Εργοτέλη).