Ο Στοχ σκόραρε και πάλι έπειτα από τρεις μήνες. Πέτυχε δυο γκολ και έβγαλε την ασίστ για ένα τρίτο στον Ολίσε. Ο Κάτσε έγινε δεκτός και πάλι από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ύστερα από σχεδόν πέντε μήνες σε καραντίνα και χειροκροτήθηκε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα για τις ενέργειές του. Ο Δικέφαλος κέρδισε με το εντυπωσιακό 5-1 τον Ηρακλή παίρνοντας άνετη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ ο Μάρτενς άνοιξε λογαριασμό στο σκοράρισμα στη νέα του ομάδα, στη δεύτερη κιόλας συμμετοχή του.

Αν δεν υπήρχε και ο τραυματισμός του Βίτορ μετά το χθεσινό παιχνίδι με τον Ηρακλή να επιτείνει τον προβληματισμό για την άμυνα της ομάδας, όλα θα ήταν ιδανικά. Ο πορτογάλος αμυντικός υπέστη υποτροπή στη θλάση του στον τετρακέφαλο και είναι αμφίβολο αν θα προλάβει το πρώτο παιχνίδι με την Μπενφίκα στις 20 Φεβρουαρίου για το Γιουρόπα Λιγκ.

Επόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου είναι ο Απόλλων Σμύρνης. Στο χθεσινό παιχνίδι το 0-1 έκανε ο Πουρτουλίδης (4′), το 1-1 ο Αθανασιάδης (20′), ο Στοχ έκανε το 2-1 (22′) και το 3-1 (55′), ο Ολίσε το 4-1 (82′) και ο Μάρτενς το 5-1 (+90′).

Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 85′ ο Τζαβέλλας.