Δύο χρόνια τώρα διαρκεί η σχέση του Φρανσουά Ολάντ με την Ζιλί Γκαγέ, σύμφωνα με τις νέες αποκαλύψεις του περιοδικού Closer, στο τεύχος, που κυκλοφορεί την Παρασκευή στη Γαλλία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η σχέση τους ξεκίνησε το 2012, στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για την προεδρία. Το «παράνομο» ζεύγος συναντιόταν σε ένα ακόμα διαμέρισμα στα δυτικά του Παρισιού, ενώ περνούσε κάποια Σαββατοκύριακα στα νότια της Γαλλίας.

Μάλιστα, ο γάλλος πρόεδρος βρήκε δικαιολογία για να αποφύγει να περάσει τις περυσινές διακοπές του στην Ελλάδα μαζί με την Βαλερί Τριερβελέρ, ώστε να μπορέσει να πάει στο Κορέζ της κεντρικής-νότιας Γαλλίας, όπου τον περίμενε η Γκαγιέ.

Το περιοδικό αναφέρει ότι η σχέση του Ολάντ με την Γκαγέ έχει περάσει από «χίλια κύματα» τα τελευταία δύο χρόνια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2011 μέσω της πρώην συντρόφου και μητέρας των παιδιών του Ολάντ, Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Ο Ολάντ εγκατέλειψε τη Ρουαγιάλ το 2007 για την Βαλερί Τριερβελέρ.

Το Closer αναφέρει ότι η 41χρονη Γκαγέ συστήθηκε στον 59χρονο Ολάντ ως μια από τις ηθοποιούς που υποστήριζαν τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ στη διάρκεια της αποτυχημένης προσπάθειάς της να εκλεγεί στην προεδρία της Γαλλίας το 2007.

Πάντως, παρά τις υποσχέσεις που έδωσε η διεύθυνση του περιοδικού την Πέμπτη, το δημοσίευμα δεν συνοδεύεται από καινούργιες φωτογραφίες του ζεύγους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από