Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Εργοτέλης καθώς ο Γιάννης Πετράκης πλήρωσε το μάρμαρο των τελευταίων κακών αποτελεσμάτων. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννης Χριστόπουλος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι ονόματα που έχουν ακουστεί για τον πάγκο της κρητικής ομάδας.

Στο μεταξύ, ο 24χρονος διεθνής σλοβάκος αριστερός χαφ Φράντιτσεκ Κούμπικ φαίνεται ότι θα είναι η επόμενη μεταγραφή του Εργοτέλη. Την ίδια ώρα, σενάρια φέρνουν τον Εργοτέλη να ενδιαφέρεται για τον 30χρονο ούγγρο πρώην γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης Μάρτον Φούλοπ.

Τέλος, η κρητική ομάδα παρακολουθεί στενά την περίπτωση του 23χρονου αμυντικού μέσου Αμπντεσλάμ Ιμπραΐμ που ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι και είχε παραχωρηθεί δανεικός στη νορβηγική Στρομγκότσετ. Τον παίκτη θα εντάξει στο δυναμικό του ο Ολυμπιακός και ο Εργοτέλης καραδοκεί για τον δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι.

«Περισσότερη δουλειά στις προπονήσεις» είναι το φάρμακο που επιλέγει ο Χουμπ Στέφενς προκειμένου να αρχίσει ο ΠΑΟΚ να αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο. Χθες ο Ολλανδός έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του για την εμφάνιση της περασμένης Κυριακής αφού είχε παράπονα από τον τρόπο και την ταχύτητα με την οποία περνά η ομάδα από την άμυνα στην επίθεση.