Ο Τζον Βαρβάτος, ο αμερικανός σχεδιαστής με τις ελληνικές ρίζες, συμμετείχε στην ανδρική εβδομάδα μόδας του Μιλάνου. Εκεί παρουσίασε τη συλλογή του για τον ερχόμενο χειμώνα, για τον οποίο προτείνει μια «ροκ αντιμετώπιση». Για να στηρίξει μάλιστα αυτήν την άποψη, ζήτησε και τη συνεργασία του συγκροτήματος Kiss. Τα μέλη του οποίου χρησιμοποίησε ανάμεσα στα μοντέλα του σόου του για να υποστηρίξουν με τα μακιγιαρισμένα πρόσωπά τους (φωτογραφία) την αυθάδεια του στυλ.

Ο Τζον Βαρβάτος σε κάθε του συλλογή δουλεύει στοιχεία από το ύφος των μουσικών της ροκ σκηνής και ιδιαίτερα εκείνων της δεκαετίας του ’60. Αυτή η δηλωμένη του αγάπη για τα κλασικά κοστούμια με τη στενή γραμμή παρουσιάστηκε και στο Μιλάνο. Και παρουσίασε πολλές λευκές εκδοχές κοστουμιών και σπορ συνόλων οι οποίες γίνονταν ισχυρές προτάσεις ύφους προσθέτοντας λεπτομέρειες και αξεσουάρ μαύρου χρώματος.

Οι ροκ καλεσμένοι του υπογράμμισαν τις δικές τους απόψεις στα δόγματα της μόδας. Ο Τζιν Σίμονς μάλιστα, ο οποίος εξακολουθεί να βγάζει τη γλώσσα του στο κοινό σαράντα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ, δήλωσε πως «η μόδα σε κάνει αυτόνομη ύπαρξη και όχι πιόνι».