Πολλά μεγάλα ονόματα της διεθνούς δημοσιογραφίας συμμετέχουν στο νέο εγχείρημα του Μπεργκρούεν και της Χάφινγκτον ως μέλη της διευθυντικής ομάδας: ο Χουάν Λουίς Θεμπριάν, ιδρυτικό στέλεχος και πρώην διευθυντής της ισπανικής εφημερίδας «Ελ Παΐς», ο Ντιλίπ Παντγκαονκάρ, σύμβουλος έκδοσης των «Τάιμς» της Ινδίας, ο Γιοΐτσι Φουναμπάσι, πρώην αρχισυντάκτης της ιαπωνικής «Ασάχι Σιμπούν» και ο Πιερ Ομιντιάρ, ιδρυτής και πρόεδρος του eBay και χρηματοδότης ενός νέου δημοσιογραφικού οργανισμού αφιερωμένου στην έρευνα,

το First Look Media, που δημιούργησε μαζί με τον πρώην δημοσιογράφο του «Γκάρντιαν» Γκλεν Γκρίνγουολντ. Ο Γκρίνγουολντ ήταν εκείνος που δημοσιοποίησε πρώτος τους απόρρητους φακέλους για τις παγκόσμιες παρακολουθήσεις τηλεφώνων και Ιντερνετ, του πρώην αναλυτή της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας των ΗΠΑ, Εντουαρντ Σνόουντεν.

Η συγκέντρωση στελεχών από όλο τον κόσμο αντανακλάται και στους αναγνώστες του Huffington Post.

Οπως εξηγεί η Αριάννα, το 42% των 94 εκατ. μοναδικών επισκεπτών στην ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα προέρχονται από περιοχές εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. «Πριν από 30 χρόνια οι διεθνείς ειδήσεις ήταν πολύ πιο σημαντικές από ό,τι είναι σήμερα. Ομως υπάρχει πλέον ένα πολύ μεγάλο κοινό που ενδιαφέρεται για τη διεθνή ειδησεογραφία και την αλληλεπίδραση».