Η δημοφιλής ηθοποιός του Χόλιγουντ Σάντρα Μπούλοκ και ο τραγουδιστής Τζάστιν Τίμπερλεϊκήταν οι μεγάλοι νικητές της 40ής τελετής απονομής των βραβείων People’s Choice που έγινε την Τετάρτη στο Λος Αντζελες.

Η Σάντρα Μπούλοκ ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς, αποσπώντας συνολικά τρία βραβεία: Για την αγαπημένη ηθοποιό του κινηματογράφου, την αγαπημένη δραματική ηθοποιό και την καλύτερη κωμικό ηθοποιό για τους ρόλους της στην ταινία « Gravity » καθώς επίσης και στην κωμωδία «The Heat ».

Το «Gravity» κέρδισε επίσης, το βραβείο της αγαπημένης ταινίας του κοινού.

«Ένας ηθοποιός δεν μπορεί να κάνει ό,τι κάνει, χωρίς τους εκατοντάδες εκπληκτικούς ανθρώπους που εργάζονται γι’αυτόν. Εμαθα τόσα πολλά φέτος», δήλωσε η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός.

Ο τραγουδιστής Τζάστιν Τίμπερλεϊκ,ο οποίος επέστρεψε στο προσκήνιο το 2013 μετά από πέντε χρόνια απουσίας για να επικεντρωθεί στην υποκριτική, πήρε το βραβείο για το αγαπημένο άλμπουμ του κοινού.

Ο Ανταμ Σάντλερ κέρδισε το βραβείο για τον αγαπημένο κωμικό ηθοποιό για τέταρτη συνεχόμενη φορά , εφέτος για την ταινία «Grown Ups 2».

Η τελετή, που μεταδόθηκε ζωντανά από το δίκτυο CBS , ξεκινά κάθε χρόνο τα ετήσια βραβεία της σεζόν του Χόλιγουντ, η οποία κορυφώνεται με την απονομή των βραβείων Όσκαρ που θα γίνει φέτος στις 2 Μαρτίου.