Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Βύρων Πολύδωρας εμφανίζεται έτοιμος για την ίδρυση νέου κόμματος.

«Η καινούρια άσκηση που προσπαθώ να επιλύσω είναι πώς να ικανοποιήσω τις προσδοκίες που επενδύονται πάνω μου. Θα μπορέσω ή μήπως είναι βαρύ το φορτίο», δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του στην Real News. «Εγώ δεν πρόκειται να ανοίξω μία παράγκα σαν αυτές που υπάρχουν» ανέφερε.

Ερωτηθείς για το ποιο πιστεύει πως είναι το πλεονέκτημά του, ο κ. Πολύδωρας απαντά: «Ξαναφέρνω πολιτική. Δεν έβρισα κανέναν, μίλησα πολιτικά. Τι κάνουν; Διορίζονται για να είναι εισπράκτορες για την τρόικα της Ευρώπης; Είναι λάθος πολιτική».

«Πατριωτικές δυνάμεις υπάρχουν παντού», λέει με νόημα ενώ για τοΜέγαρο Μαξίμου, αναφέρει: « Από τον Φλέβάρη του 2010 χτύπαγα καμπανάκι. Τους ζήτησα να αλλάξουν γραμμή προς την τρόικα. Όχι δειλάκια. Τους έλεγα βάλτε μυαλό. Δεν με άκουγαν γιατί τα ήξεραν όλα… Εχω παράπονο. Ουδείς ποτέ μου ζήτησε για οτιδήποτε τη γνώμη μου την περίοδο της κρίσης. Τη διατύπωνα, όμως δεν έδιναν προσοχή».

Τέλος ο κ. Πολύδωρας διαμηνύει πως δεν προτίθεται να είναι υποψήφιος σε κάποιο ευρωψηφοδέλτιο στις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Μαΐου.