Στο στάδιο της αναζήτησης βασικού τερματοφύλακα βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς όπως όλα δείχνουν ο Ρομπέρτο θα επιστρέψει το ερχόμενο καλοκαίρι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.   

Αυτό προανήγγειλε ουσιαστικά ο αθλητικός διευθυντής του ισπανικού συλλόγου Χοσέ Λουίς Πέρεθ Καμινέρο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Μάρκα» τόνισε χαρακτηριστικά: «Πιστεύουμε πολύ στον Ρομπέρτο και στις ικανότητές του. Εχει αποδείξει ότι είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Κανένας δεν μπορεί να αμφιβάλλει γι’ αυτόν. Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι διανύει μια τρομερή σεζόν. Μια εξαιρετική χρονιά με τον Ολυμπιακό.

Τον τσεκάρουμε συνέχεια, τον παρατηρούμε και τον έχουμε από πολύ κοντά. Η ομάδα του πέρασε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ λόγω των αποκρούσεών του.

Ο Ρομπέρτο για εμάς είναι μια πολύ σοβαρή και μεγάλη επένδυση. Τον εμπιστευόμαστε απόλυτα, τον πιστεύουμε στο 100% και θεωρούμε ότι είναι στο επίπεδο που απαιτείται για να είναι ξανά στην ομάδα μας». Ο βρετανικός Τύπος κοστολογεί τον Τζόελ Κάμπελ στα 4-5 εκατ. ευρώ και αναφέρει για άλλη μία φορά ότι οι Αρσεναλ και Λίβερπουλ μπορεί να καταθέσουν πρόταση πάνω από 9 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου.