Ωρα για θέαμα απόψε στην Πολωνία (19.45 – Novasports 2) όπου ο Πρωταθλητής Ευρώπης και πρώτος στον όμιλο εδώ και καιρό Ολυμπιακός, φιλοξενείται από τους ενθουσιώδεις – πλην όμως αποκλεισμένους – Πολωνούς της Ζιελόνα Γκόρα.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες όπου οι δυο ομάδες θα παίξουν ελεύθερα για τη νίκη, θα βγουν κερδισμένοι οι θεατές. Οι γηπεδούχοι θέλουν να αποχαιρετήσουν με νίκη τη διοργάνωση, γνωρίζοντας ότι άξιζαν ενδεχομένως να περάσουν, αλλά πλήρωσαν την απειρία τους.

«Θυμόμαστε ακόμα το συγκλονιστικό πρώτο παιχνίδι και δεν πρόκειται να πιαστούμε στον ύπνο», τόνισε ο Μπράιαν Ντάνστον που είδε και αυτός όπως και οι χιλιάδες θεατές στο ΣΕΦ εκείνο το βράδυ τη νίκη να αλλάζει χέρια τέσσερις φορές στα τελευταία 12 δευτερόλεπτα!

«Θέλουμε να κλείσουμε αήττητοι τον όμιλο και για το γόητρό μας και την αξιοπιστία της διοργάνωσης και οι παίκτες έχουν πάντα κίνητρο. Δεν το βλέπουμε το ματς ως προετοιμασία για τον Παναθηναϊκό», τόνισε ο κόουτς του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας (φωτογραφία) που άφησε στην Αθήνα εκτός του νεαρού Χριστοδούλου και τον Λο (πρησμένο γόνατο) μαζί με τους τιμωρημένους Πρίντεζη και Μπέγκιτς.