Εκμεταλλευόμενη τη μακρόχρονη παράδοση της στην παραγωγή κρασιού και οινοπνευματωδών ποτών αλλά και τη σπουδαιότητα που έχουν τα φρούτα για τον ανθρώπινο οργανισμό, η εταιρεία Quality Wines έχει προχωρήσει στην παραγωγή κρασιού από φρούτα, όπως είναι το ρόδι, το βατόμουρο, η κράνα, το κεράσι, η φράουλα, το βερύκοκο και το κυδώνι.

Το κρασί από φρούτα παράγεται με παραδοσιακές τεχνικές παρόμοιες με αυτές του παραδοσιακού αμπέλου. Η οινοποίηση πραγματοποιείται σε ανοξείδωτες δεξαμενές ως αποτέλεσμα της ζύμωσης του φρούτου, και η παλαίωση σε δρύινα βαρέλια. Κατά τη διαδικασία της ζύμωσης διατηρούνται και προστατεύονται οι αξεπέραστες ευεργετικές ιδιότητες των φρούτων για τον ανθρώπινο οργανισμό καθώς αποτελούν σημαντική πηγή αντιοξειδωτικών, θρεπτικών στοιχείων και βιταμινών.

Τα κρασιά από φρούτα διεθνώς παράγονται στην Αρμενία, Ισραήλ, ΗΠΑ, ενώ στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι η εξ’ ολοκλήρου παραγωγή τους και στην Ελλάδα, με σκοπό την εξαγωγή τους σε όλο τον κόσμο. Για κάθε τύπο κρασιού από διαφορετικό φρούτο η Quality Wines έχει δημιουργήσει και μία ξεχωριστή χειροποίητη φιάλη στο σχήμα του φρούτου, προσφέροντας ταυτόχρονα και μία ιδιαίτερα εξαιρετική πρόταση για δώρο.

Τα κρασιά από Ρόδι, Βατόμουρο, Κράνα, Κεράσι, Φράουλα, Βερύκοκο και Κυδώνι είναι διαθέσιμα από επιλεγμένες κάβες και delicatessen καθώς επίσης και από το e-shop της εταιρείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.qualitywines.gr.