Σε ένα γιορτινό ΣΕΦ, όπου εκτός του παραδοσιακού Αϊ-Βασίλη είχε ντυθεί με τη συγκεκριμένη στολή και η μασκότ της ομάδας, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας πήρε το δώρο του, που ήταν η επανεμφάνιση του Σέντρικ Σίμονς –«Νιώθω καλά όλη αυτή την εβδομάδα που προπονούμαι με την ομάδα», τόνισε.

Ο Αμερικανός πάτησε παρκέ σε αγώνα πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στον ώμο, στη Φλωρεντία κόντρα στη Σιένα και έδειξε σε καλή κατάσταση στην… προπόνηση κόντρα στα Τρίκαλα (84-45).

Επαιξε 17 λεπτά και μπήκε δυνατά στις φάσεις, έχοντας μεταξύ άλλων 8 πόντους, 6 ριμπάουντ, αλλά και 5 κοψίματα, χαροποιώντας τον προπονητή του. «Είναι θετικό ότι γύρισε, αλλά και το ότι ένιωσε καλά», είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος απέσυρε γρήγορα τον Πέτγουεϊ που είχε και αυτός ένα –όχι σοβαρό –χτύπημα στον ώμο. Επίσης έδωσε χρόνο συμμετοχής τόσο στον Μπέγκιτς (17.29) όσο και στον Πρίντεζη (32.44), που δεν παίζουν Ευρωλίγκα λόγω τιμωρίας και τώρα θα πάνε απευθείας στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.