«Οι παίκτες μου με γέρασαν απόψε δέκα χρόνια αλλά χαλάλι τους, αφού πήραν την πρόκριση. Αν όμως είναι εντάξει θα πρέπει τώρα να με κεράσουν από ένα βάλιουμ».

Ο Μίτσελ είχε κέφια μετά τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού και έκανε και πλάκα για τον επόμενο αντίπαλο, λέγοντας αρχικά ότι όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και στη συνέχεια… διάλεξε: «Θα προτιμούσα αν γινόταν την Εθνική Κορέας…».

Ηδη πάντως δυο ομάδες της πατρίδας του, η αγαπημένη του Ρεάλ Μαδρίτης και η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι από τις υποψήφιες αντιπάλους, μαζί με την Μπάγερν Μονάχου και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι στιγμής. Απόψε θα γίνουν γνωστές και οι άλλες τρεις ομάδες (πρώτες ομίλων) που θα είναι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού.

Ο ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε και στον Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον οποίο επιχείρησαν να τον συγκρίνουν: «Δεν πρόκειται να τον ξεπεράσω ποτέ. Είναι πολύ ψηλά στην καρδιά των φίλων της ομάδας και δικαίως», τόνισε ο Ισπανός.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης ξέσπασε φανερά χαρούμενος για την πρόκριση: «Οποιος δουλεύει και ξοδεύει δικαιώνεται και προχωρά. Είδατε ότι στην Ευρώπη όταν είναι τρία πέναλτι και κόκκινες στα δίνουν, εδώ τι θα έλεγαν; Ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι δεν χρειάζεται τα πέναλτι για να κερδίζει».