Βίντεο με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο να αμφισβητεί τους νεκρούς του Πολυτεχνείου και να ισχυρίζεται ότι τα όποια θύματα – «κατ’ άλλους 12 κατ’ άλλους 16 νεκροί», όπως λέει – προήλθαν από… ατύχημα, από πυροβολισμούς στον αέρα, λόγω μιας «βλακώδους διαταγής», συγκαταλέγεται μεταξύ των αρχείων που υπάρχουν στον σκληρό δίσκο των ψηφιακών δεδομένων της δικογραφίας για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Στο βίντεο ο Νίκος Μιχαλολιάκος εμφανίζεται να μιλάει σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και να εκθέτει τη δική του άποψη για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, μιλώντας για «προβοκάτσια της Αριστεράς», για έναν «εθνικιστή και σήμερα χρυσαυγίτη» που τραυματίστηκε από τις αδέσποτες σφαίρες και για τον… Τάφο του Ινδού!

Ο Μιχαλολιάκος εμφανίζεται ακόμη να ισχυρίζεται ότι στα «θύματα» του Πολυτεχνείου ήταν ένας εθνικιστής που βγήκε στη λεωφ. Αλεξάνδρας να «πανηγυρίσει» που έβγαιναν τα τανκς και έφαγε σφαίρα, ενώ υπηρετώντας τη γνωστή αντισημιτική θεωρία της συνωμοσίας, φτάνει στο σημείο να ισχυρίζεται για ύπαρξη ελεύθερων σκοπευτών που ήταν… πράκτορες της Μοσάντ!

Και λέει εν ολίγοις ότι τα θύματα του Πολυτεχνείου που ήταν «άτυχοι συμπολίτες μας» που έχασαν τη ζωή τους επειδή κάποιοι πυροβολούσαν στον αέρα!

Στο μεταξύ όλο και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την παραστρατιωτική δράση μελών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Ενας εξ αυτών, ο Ηλίας Κασιδιάρης εμφανίζεται σε μια σειρά από φωτογραφίες που αποτελούν μέρος της δικογραφίας να ποζάρει και να πυροβολεί με επιθετικά όπλα, ενώ σε άλλες περιπτώσεις βίντεο περιγράφουν σκηνικά τελετουργικών μίσους καθώς και στρατιωτικής εκπαίδευσης ταγμάτων εφόδου της οργάνωσης.

Οπως εξάλλου έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης, στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του Νίκου Μιχαλολιάκου, η Αντιτρομοκρατική εντόπισε φωτογραφίες του Γιώργου Πατέλη, του αποκαλούμενου «πυρηνάρχη» της Νίκαιας και προφυλακισμένου για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Οι εικόνες βρίσκονται στα χέρια των ανακριτριών της υπόθεσης. Το εύρημα θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό και αξιοποιήσιμο από τις δικαστικές λειτουργούς καθώς ο Πατέλης θεωρείται κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση της δολοφονίας του 34ρονου μουσικού από τον Γιώργο Ρουπακιά.

Οι επίμαχες φωτογραφίες φαίνεται να αποδεικνύουν την σχέση του Μιχαλολιάκου με τον Πατέλη που κινητοποίησε τα τάγματα εφόδου το μοιραίο βράδυ λίγο προτού πέσει νεκρός ο Φύσσας.

Ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος στην απολογία του είχε αρνηθεί ότι είχε σχέση με τον Πατέλη, παρόλο που υπήρχαν καταγεγραμμένες δεκάδες κλήσεις από τηλέφωνα που ανήκουν στον κ. Μιχαλολιάκο προς το σπίτι του Πατέλη.

Ενα ακόμη βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη εμφανίζει τον Ηλία Κασιδιάρη να επιδεικνύει τις… σκοπευτικές του ικανότητες σε έναν επαρχιακό δρόμο βάζοντας ως στόχο μια πινακίδα.