Ο Πανιώνιος είχε κέρβερο κάτω από τα δοκάρια, τον Γιάννη Ανέστη ο οποίος στο ντεμπούτο με τους Κυανέρυθρους κατέβασε τα ρολά και το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο έληξε ισόπαλο 0-0 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Ο Ανέστης σταμάτησε τους Μπόγιοβιτς(2΄, 76΄), Καμαρά (8΄, 38΄), Μπακάκη (40΄). Ο τελευταίος είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι στο 45΄. Ο Παναιτωλικός είχε την υπεροχή, καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, πίεσε τον Πανιώνιο όμως βρήκε απέναντι του τον εξαιρετικό γκολκίπερ Ανέστη.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με το σύστημα των αντεπιθέσεων και διαμαρτύρονται δικαιολογημένα για τη φάση του 71΄, όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Καλί ύστερα από σέντρα του Κούρου. Ο αμυντικός του Παναιτωλικού απέκρουσε με το χέρι δίκην τερματοφύλακα!

Το ματς διαιτήτευσε ο Κάκος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπρακάλι, Γκάλο, Κούσας, Καλί, Γκόλιας (80′ Δάρλας), Γοδόι (62′ Μπελόν), Τζούνιορ, Παπουτσογιαννόπουλος (75′ Καλογέρης), Μπακάκης, Καμαρά, Μπόγιοβιτς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κούρος, Κολοβός (86′ Λαμπρόπουλος), Μενδρινός (67′ Καμπάνταης), Αραβίδης, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Γιάννου (93΄ Τόσκας).