Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, κέρδισαν τη μάχη στη Super League και το επίμαχο άρθρο που αφορούσε τις δυσφημιστικές κρίσεις (υπερψηφίστηκε στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση) θα ανακληθεί.

Αυτό θα συμβεί στην επόμενη Γενική Συνέλευση της Super League και στη συνέχεια, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα αποσύρουν την προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια. Αυτό αποφασίστηκε στην έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της Super League, την Παρασκευή.

Η ανακοίνωση της Super League:

«Α. Η Super League και τα μέλη συμφώνησαν όπως η διάταξη του άρθρου 23Β του καταστατικού της Super League δεν ενεργοποιηθεί και ανακληθεί στην αμέσως επόμενη Γενική Συνέλευση.

Β. Ταυτόχρονα με την ως άνω απόφαση της Γενικής Συνέλευσης οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, θα παραιτηθούν του δικογράφου της αγωγής.

Γ. Αφού προηγηθεί διαβούλευση τουλάχιστον ενός μήνα, θα συγκληθεί νέα Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα την πιθανότητα νέου σχεδίου διατάξεως και το τυχόν περιεχόμενο αυτής.

Δ. Η Super League και τα μέλη της δεσμεύονται ότι δεν θα υπάρξει καμία τροποποίηση του Καταστατικού, πέραν των όσων αναφέρονται ανωτέρω, μέχρι και το πέρας των ως άνω Γενικών Συνελεύσεων.

Ε. Τόσο η Super League, όσο και οι ΠΑΕ ΠΑΟ και ΠΑΟΚ διατηρούν πλήρως όλα τα δικαιώματα και τις θέσεις τους. Περαιτέρω τα μέρη δεν θα δικαιούνται να επικαλεσθούν οποιαδήποτε αποδυνάμωση των δικαιωμάτων τους εκατέρωθεν από τη σημερινή απόφαση».