Ρήγμα διαφαίνεται στις σχέσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους βουλευτές του κόμματος, όπως διαφαίνεται τουλάχιστον από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας.

Σε αυτή αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Τον κ. Μπούκουρα δεν εκφράζουν οι προσωπικές απόψεις άλλων βουλευτών του κινήματος, ούτε οι χαρακτηρισμοί που αφορούν τις δύο εφέτες ανακριτές και την Ελληνική Δικαιοσύνη».

Στην ίδια ανακοίνωση ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι «μόνο το δικηγορικό μας γραφείο θα προβαίνει σε αναφορές και ανακοινώσεις που θα αφορούν την υπόθεση και την υπεράσπιση του και δεν θα επιτρέπουμε σε οιονδήποτε άλλο να κάνει ανακοινώσεις και αναφορές που αφορούν τον εντολέα μας».

Ωστόσο -αργά το βράδυ της Παρασκευής- και για να διασκεδαστούν «διάφορες παρερμηνείες», όπως επί λέξει αναφέρεται, το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής διένειμε δήλωση του Στάθη Μπούκουρα όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «Μετά την δημοσιοποίηση του Δελτίου Τύπου του δικηγόρου μου κυρίου Αλέξη Κούγια έχω να δηλώσω ότι: Είμαι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου εκλεγμένος με τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, του οποίου αποτελώ αναπόσπαστο μέλος. Ουδέποτε διαχώρισα την θέση μου από τους υπόλοιπους βουλευτές του κόμματός μου. Σέβομαι απόλυτα το Σύνταγμα και τους νόμους».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από