Ο Σάββας Παντελίδης πλήρωσε τον αποκλεισμό του ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο Ελλάδος από τον Αιγινιακό, ενώ η Βέροια πρόλαβε να απολύσει τρίτο προπονητή μέσα στους πρώτους δύο μήνες της αγωνιστικής περιόδου.

Η διοίκηση της ομάδας των Ιωαννίνων, ανακοίνωσε την Πέμπτη τη λύση της συνεργασίας τους, με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας με τον Σάββα Παντελίδη και τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα, ευχόμενη κάθε επιτυχία στην συνέχιση της καριέρας του. Η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, θα έχει πάντα ανοικτές τις πόρτες της ομάδας στον εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο Σάββα Παντελίδη, που ατυχείς συγκυρίες δεν του επέτρεψαν να δείξει τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του και να ολοκληρώσει το έργο του στην ομάδα μας».

Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος, θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας μέχρι να προσληφθεί νέος προπονητής. Συζητήσεις γίνονται με τον Νίκο Αναστόπουλο, όμως στον αγώνα με αντίπαλο τον Πλατανιά το Σάββατο στους Ζωσιμάδες, την ομάδα θα καθοδηγήσει ο Γεωργουλόπουλος, ο οποίος προχώρησε σε μια δήλωση με την ανάληψη των καθηκόντων του:

«Μετά τα τελευταία γεγονότα είχαμε την σημερινή άσχημη και στενάχωρη κατάληξη για όλους. Την απομάκρυνση του κου Παντελίδη από τον πάγκο της ομάδας μας. Ένας τίμιος, εργατικός προπονητής και εξαίρετος άνθρωπος. Ολοι πλέον πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας, όπως πρέπει να αναλογιστούμε και το μερίδιο που μας αναλογεί. Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της κατάστασης. Το Σάββατο πρέπει να πάμε όλοι μια γροθιά. Κόσμος, διοίκηση, προπονητικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές, με μοναδικό στόχο την νίκη. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητές των ποδοσφαιριστών μας και βγάζοντας πάθος και εγωισμό πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Στη Βέροια, μετά τον Γκόραν Στεβάνοβιτς και τον Τον Κάανεν ήρθε και η σειρά του Στέφαν Στόικα να απομακρυνθεί από τον πάγκο.

Η διοίκηση της ομάδας της Ημαθίας, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το Κύπελλο Ελλάδος από τον Ηρακλή Ψαχνών, ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον ρουμάνο τεχνικό και πηγαίνει για τέταρτο προπονητή προτού καλά καλά φτάσουμε στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου.

Υπηρεσιακός προπονητής, θα αναλάβει για τρίτη φορά φέτος, ο Στέφανος Γαιτάνος.