Tanea.gr σάς δίνουν τη δυνατότητα, να κερδίσετε διπλά εισιτήρια, για να δείτε την ταινία της επιλογής σας, σε όποια αίθουσα Village επιθυμείτε.

Ο διαγωνισμός ξεκινά την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, λήγει την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου και σας δίνει τη δυνατότητα να δηλώσετε συμμετοχή για να κερδίσετε 50 διπλά εισιτήρια.

Για να λάβετε συμμετοχή στον διαγωνισμό κάντε like και συμπληρώστε τα στοιχεία σας ΕΔΩ.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν τόσο μέσα από το προφίλ μας στο Facebook, όσο και στην ιστοσελίδα www.tanea.gr.

Η ισχύς για χρήση των κουπονιών – διπλά PostCredit movie vouchers (εισιτήρια) – είναι μέχρι και τις 31/12/2013 και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιονδήποτε κινηματογράφο Village και για κάθε προβολή mainstream αίθουσας εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Προσοχή: τα movie vouchers δεν ισχύουν για τις αίθουσες Gold Class και Comfort, καθώς και στις 3D προβολές.

Όροι – Προϋποθέσεις διαγωνισμού

• Η συμμετοχή σας στην κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μόνο μέσα από τη σελίδα tanea.gr στο Facebook.

• Κάθε άτομο δικαιούται μία συμμετοχή. Για να αποφευχθεί τυχόν πολλαπλή συμμετοχή από το ίδιο πρόσωπο, το σύστημα «αποδέχεται» συμμετοχές που προέρχονται μόνο από διαφορετικά e-mail.

• Οι νικητές θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους – διπλά PostCredit movie vouchers – μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

• Προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας, είναι να κάνετε κλικ στο εικονίδιο/ σύνδεσμο Μου αρέσει! (Like!) και φυσικά να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας. Στην περίπτωση που ήδη έχετε κάνει Μου αρέσει! (Like!), αρκεί μόνο να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής.

• TANEA.gr στη συνέχεια θα επικοινωνήσουν με τους/τις τυχερούς/ές, για την παραλαβή του δώρου.

• Οι τυχεροί θα μπορούν να παραλάβουν τα κουπόνια από τα γραφεία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, στην Αθήνα (Μιχαλακοπούλου 80), με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Πρόκειται για μια συνέργεια του site tanea.gr και της POSTCREDIT, η οποία διαχειρίζεται και εκδίδει πιστωτικές κάρτες και χρηματοδοτικά προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες καθημερινές απαιτήσεις, απλά και γρήγορα!

Κάθε Πέμπτη, που είναι η ημέρα της πρεμιέρας των νέων ταινιών, αγοράζοντας ένα εισιτήριο με τις κάρτες PostCredit Visa & MasterCard παίρνεις άλλο ένα δώρο.

*Ένα συν ένα (1+1) δώρο κάθε Πέμπτη στα Village Cinemas μόνο με τις κάρτες POSTCREDIT!